Vrhunski izbor keramike i sanitarija u salonu CASA DELLA CERAMICA

U salonu keramike CASA DELLA CERAMICA moguće je zakazati sastanak u vreme kada Vama odgovara i krenuti u odabir keramike, sanitarija i opreme za kupatilo. Dovoljno je da pozovete naš broj telefona ili da pošaljete mail sa vašim imenom i prezimenom, kao i sa kontakt telefonom. Mi ćemo odvojiti vreme za vas, organizovati naše obaveze u skladu sa vasim vremenom i maksimalno se posvetiti odabiru proizvoda koji će oplemeniti Vaš životni prostor.

3D MODEL

U salonu keramike i sanitarija naši kupci imaju i opciju da dobiju i 3D model kupatila za odabrane proizvode. Kada izaberete keramičke pločice i sanitarije, uz stručnu pomoć našeg arhitekte, dobijate predloge u 2D sa pozicijama keramičkih pločica i sanitarija. Na osnovu vašeg odabira pravimo Vam 3D model one opcije koja Vama najviše odgovara. Nekoliko različitih pogleda u 3D modelu na kupatilo, samo će zaintrigirati Vašu maštu, i tada počinje iščekivanje da prostor sa 3D modela pređe istinski u Vaše kupatilo sa pravom keramikom i pravim sanitarijama, jer kao što znate, čovek provede 1/6 svog životnog veka u kupatilu. Pa zašto onda da taj prostor ne učinite lepim?!

Tražite odgovor?
Tu je odgovor, salon keramike i sanitarija, CASA DELLA CERAMICA, Neznanog junaka 2, Novi Sad.

Casa della Ceramica - salon keramike i opreme, Novi Sad
Casa della Ceramica – salon keramike i opreme, Novi Sad

NAŠ TIM sastavljen je od iskusnih prodavaca i profesionalnog arhitekte, koji kao jedna celina, zajedno sa Vama pronalaze idejno rešenje za opremanje Vašeg životnog prostora. Sve savete, stručnu pomoć u odabiru materijala dobiće podjednako svaki posetilac našeg salona keramike i sanitarija. Kao zastupnici svetskih poznatih brendova keramike i opreme za kupatila, tu smo da prenesemo svo naše iskustvo, poznavanje materijala, dizajn i kvalitet proizvoda na Vaš životni prostor, i da svi na kraju budemo srećni i zadovoljni. Ono što nas najbolje predstavlja je kvalitetno i ljubazno osoblje u salonu, a o nama najbolje govore priče zadovoljnih kupaca. Sve što možete da vidite na našem sajtu i sajtovima fabrika koje zastupamo, dostupno je i većem delu izloženo u našem salonu, tako da Vam predlažemo da nas posetite i sve što je gore već napisano, zaista i doživite…

www.casadellaceramica.rs