ENMON saloni keramike – PRAVO MESTO ZA VAS

Poštovani kupci, predstavljamo vam najveći lanac salona keramike ne samo u Srbiji već i u regionu, ENMON SALONI KERAMIKE.

Više od 60 salona u regionu, kompaniju ENMON pozicionira na prvom mestu kada je u pitanju keramika za opremanje kupatila.

U Srbiji imamo 38 salona sa preko 6000 artikala, što će vam ubrzati i olakšati kupovinu zato što nećete morati da obilazite više salona, sada vam je sve na jednom mestu. Pločice, sanitarija, kade i kabine, slavine, bojleri, kupatilski nameštaj, lepak za keramiku, jednostavno sve što vam je potrebno da opremite vaše kupatilo. Naš tim dizajnera će vam olakšati odabir izradom 3D projekta za vaše kupatilo tako da ćete imati potpunu sliku izgleda vašeg novog kupatila i pre nego što ste započeli radove.

Enmon d.o.o. - Saloni keramike
Foto: Enmon d.o.o.

Proizvodi domaćih i stranih proizvođača kao što su MARAZZI, CASALGRANDE, BALDOCER, KAI, HANSGROHE, IDEAL STANDARD, VILEROY & BOCH, ROCA, ENMON BREND, ARISTON, KERAMIKA KANJIŽA, ZORKA KERAMIKA kao i mnogih drugih, oplemeniće vaš životni prostor, a vi ćete se osećati ugodno.

U ENMON salonima keramike očekuju vas mnoga iznenađenja, akcije i pogodnosti pri kupovini. Kod nas možete izvršiti kupovinu na 12 rata bez kamate, čekovima građana u više rata, a za određene kupovine možete dobiti poklon vaučere na 2500 dinara za kupovine u našim salonima i kilogram lepka za svaki kupljeni kvadrat pločica.

Naše radno vreme je od 08 do 20 radnim danima i subotom od 08 do 15.

Pogledajte koji vam je salon najbliži, a mi vas pozivamo da nas posetite i uverite se u kvalitet naše ponude.

ADRESE SALONA


www.enmongroup.com
ENMON d.o.o.
A. Bulevar Oslobođenja 205, 11000 Beograd
T. +381 11 785 6060
F. +381 11 785 6020
E. office@enmongroup.com
W. www.enmongroup.com

Prethodni tekstTrend recikliranih podova
Sledeći tekstKada igra pređe u realnost – Parket od puzli