ENMON- KADA JE POTREBNO DA VAŠ PROSTOR BUDE JEDINSTVEN

Enmon je kompanija koja godinama izgrađuje svoj brend na tržištu. Velika ponuda proizvoda modernog izgleda i boja, dobrog kvaliteta po veoma povoljnim cenama je strategija Enmona. Imajuću u vidu da svaki dom treba da odiše individualnošću ljudi koji taj dom čine, predstavljamo vam mozaik, kao idealan način da takvu individualnost, vašeg prostora, i postignete.

Enmon, Rock Ash Mozaik
Foto: Enmon, Rock Ash Mozaik

Mozaik prostoru daje poseban vizuelni doživljaj. Mozaici se uglavnom primenjuju za oblaganje zidova u kuhinji i kupatilu, a po novim trendovima i u hodnicima i dnevnom boravku. Mozaik pločicama se može istaći prostor oko kamina ili zid iza komode u dnevnom boravku, pa se zbog svoje lepote, preporučuje kombinacija mozaik pločica od keramike i kamena. Klasične keramičke pločice se dobro uklapaju sa pločicama od mozaika. Zahvaljujući, upravo mozaik pločicama, moguće je obložiti stubove i druge oble površine.

ENMON, keramičke pločice Rock Tobacco
Foto: ENMON, keramičke pločice Rock Tobacco

Srušite stereotipe postavite mozaik van kupatilskog i bazenskog prostora. U kuhinji, u hodniku, kao detalj u dnevnoj sobi, oko kamina, iznad komode….gde god želite, stvorite neprolazan ambijent.A, ako ste nesigurni u dizajniranju, nemate za to talenta, volje ili ambicije, dopustite našim iskusnim dizajnerima da to urade umesto vas.

Da li ste znali?

Kreirajte zidove i podove mozaik detaljima i uštedite. Kako? Umesto kupovine bordure, isecite vaš mozaik na širinu koju želite i dobićete dekorativne trake kojima možete ukrasiti zidove ili podove u enterijeru ili eksterijeru. Nama nije stalo do toga da više potrošite, već da učinkom budete zadovoljni sa manje uloženog novca.

U ENMONU VAŠ NOVAC VREDI VIŠE!

www.enmongroup.com

Enmon d.o.o
Bulevar Oslobođenja 205
11000 Belgrade, Serbia
tel. (+381) 11 785-60-60
fax (+381) 11 785-60-20
www.enmongroup.com