Keramičke ploċice koje pričaju tragediju Titanika

Kompanija Villeroy & Boch predstavlja novu seriju pločica inspirisanu modelima korišćenim na Titaniku, legendarnom brodu.

Pločice kružnih motiva bile su postavljene na podovima i zidovima kupatila u sobama i salonima prve klase najvećeg putničkog broda u to vreme. Ove pločice je izrađivala nemačka kompanija Villeroy & Boch. Ostaci ovih pločica izvučeni su iz olupine ove luksuzne krstarice, a potom su u potpunosti rekonstruisane.

Sada i vi možete imati delić tragične istorije i ljubavne priče rekonstruisanim pločicama sa ovog broad u svom kupatilu. Ova kompanije ja na tržište izbacila novu seriju pločica koje u potpunosti imitaraju oblik i dezen pločica podova i zidova Titanika.

Kružni motivi i siva boja odlično se uklopaju u sve vintage enterijere, a najpre će se naći u kupatilima ljubitelja Džejmsa Kameruna i njegovog čuvenog filmskog ostvarenja. Mističnost i magija Titanika, nikada neće prestati.

Vintage kolekcija pločica

Generalno, vintage kolekcija pločica obuhvata stil prošlosti, od rimskih mozaika, koji i danas imaju široku primenu, pa do interpretacije pločica u stilu 70-ih. Keramičke pločice koje imitiraju drvo, sa autentičnim izgledom i teksturom drveta, nalaze svoju primenu u svakoj prostoriji doma. Pločica koje imitiraju kamen imaju visok kvalitet i otpornost, i lakše se održavaju od pravih kamenih ploča.

Poigravanjem geometrijskim oblicima stvoren je kolaž oblika i uzoraka koji odstupaju od klasičnih keramičkih pločica.