Prvi prelistajte novembarski broj časopisa „PODOVI – Hidroizolacija & termoizolacija“

Od sledećeg broja na većem formatu i stizaće na 4000 adresa

Dupliran broj čitalaca web izdanja na portalu www.podovi.org

Mali jubilej je pred nama jer smo 25-ti put ispred vas. Sadržajniji nego ikada a pritom stižemo na sve više adresa. Raduje nas broj prijava koji stiže na našu adresu. Od narednog broja ćemo stizati na 4000 adresa u Srbiji a po svoj prilici uskoro krećemo i sa distribucijom u Bosnu i Hercegovinu i u Crnu Goru. Konstantnom nam se javljaju zainteresovane firme i arhitekte iz država u regionu koji žele da im na adresu stiže Vaš i naš časopis ali smo to odlagali zbog neverovatnih cena poštarine. Ipak uskoro ćemo stizati i do njih jer je interesovanje zaista veliko, a verujemo da bismo svi imali koristi od toga, kako klijenti u časopisu tako i mi kao izdavač.

Nastavljamo sa stručnim tekstovima zbog kojih je i poseta portalu www.podovi.org sve veća pa tako sada možemo da se pohvalimo da imamo godišnje preko 350.000 posetilaca na našem portalu koji okrenu 1.000.000 stranica. Ono što nas izdvaja od drugih portala je to da preko 80% posetilaca na naš portal dolazi preko pretraživača što dovoljno govori o kvalitetu i raznolikosti naših tekstova. Primetili smo da duplo više posetilaca čita web izdanje u odnosu na isti period prošle godine. Neki kažu da bismo mogli sa časopisom na kioske ali bi onda oglasni prostor morao koštati duplo više a svakako sada nije momenat da pred naše klijente izađemo sa takvim stavom.

Iskreno se nadamo da će sledeća godina biti bolja za kompletan građevinski sektor i da ćemo se konačno pomeriti sa nivoa na kojem smo sada. Neki kažu da kola koja idu nizbrdo u jednom momentu dotaknu dno i krenu uzbrdo, a pitanje je da li smo dotaknuli dno i da li naša kola konačno mogu krenuti uzbrdo. Nadam se da mogu. Građevinci samo žele raditi i živeti od svog rada, a da li je nekoj zemlji u okruženju potrebno više kvalitetnih građevina, više novih puteva,škola, obdaništa, mostova i sličnih investicija – verujem da nije.

Obzirom da je ovo poslednje izdanje u ovoj godini, koristim priliku da vam kao i svake godine prvi poželim srećnu 2015.godinu. Poželeću vam zdravlje i da možete živeti od svog poštenog rada. Građevinskim firmama ću poželeti više projekata, bolju naplatu i da vam bude desetine procenata bolja od prethodne godine. Mi u novoj godini izlazimo drugačiji, u nikada većem tiražu, još bolji a po dimenzijama ćemo biti i najveći građevinski časopis u zemlji.

S poštovanjem

Predrag Rađen, urednik izdanja

Za posetioce našeg portala smo omogućili da prvi mogu prelistati novi broj časopisa „PODOVI-Hidroizolacija&termoizolacija“

Prelistajte novembarski broj časopisa
Prelistajte novembarski broj časopisa