Melaniji Pavlović iz kompanije JAF d.o.o. nagrada za regionalnog lidera

Na svečano-radnoj sednici Parlamenta privrednika Privredne komore Srbije RPK Sremskog upravnog okruga održanoj 20. decembra 2021. godine u svečanoj sali hotela “Srem” u Sremskoj Mitrovici dodeljene su nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona i nagrada za regionalnog poslovnog lidera za 2020. i 2021. godinu. Nagrada za regionalnog lidera, koji je postigao izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovođenja, što je doprinelo poslovnom uspehu člana Privredne komore Srbije, dodeljena je Melaniji Pavlović, generalnoj direktorki JAF d.o.o. Nova Pazova.

Nagrada za regionalnog lidera, koji je postigao izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovođenja, što je doprinelo poslovnom uspehu člana Privredne komore Srbije, dodeljena je Melaniji Pavlović, generalnoj direktorki JAF d.o.o. Nova Pazova.

Tom prilikom Melanija Pavlović se zahvalila na ovom priznanju, ističući da dosadašnje znanje i iskustvo stečeno u građevinskom sektoru nastavlja da nadograđuje kroz svakodnevno poslovanje i izazove koje se nalaze pred njom i njenim timom, a koje zajedničkim snagama uspevaju uspešno da savladaju. Generalna direktorka je takođe ukazala na društvenu odgovornost koju na nivou firme sprovode, pa pozvala i ostale da deluju na svom lokalu i na taj način daju doprinos životnoj sredini i očuvanju prirode.

Za kraj je stavljen akcenat na temu Dualnog obrazovanja, u čiji projekat se od prošle godine uključila i kompanija JAF d.o.o., ukazujući na probleme sa kojim se privreda susreće, ali i rešenju za naredni period, ukoliko svi daju svoj doprinos i uključe mlade ljude u privredu tokom perioda školovanja.

Sednica je predvođena od strane predsednika Parlamenta privrednika Dalibora Berića, direktora Regionalne privredne komore Predraga Mujkića, direktora Direktorata za parlamente privrednika PKS, zamenik predstavnika PKS Gordane Tiodorović i direktora novina „Sremske vesti“ Dragana Đorđevića.

JAF logo za poslovni adresar

JAF d.o.o. Nova Pazova
Prodajni centar: Industrijska zona, Vojački put bb, 22330 Nova Pazova
Showroom: Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovića 11b, 11070 Novi Beograd
T: +381 22 328 125
info@jaf.rs
www.jaf.rs

Prethodni tekstToplotne pumpe za savršenu toplotu i udobnost vašeg doma
Sledeći tekstPodne obloge za sve namene