Nameštaj u eksterijeru: Važan deo Cersaie sajma

Spoljašnji i unutrašnji prostor su sve više u dodiru, a rešenja za kontinuitet se preferiraju u prelasku iz jednog okruženja u drugo zahvaljujući otpornosti na loše vremenske uslove. Nameštaj u eksterijeru preuzima unutrašnji i zamenjuje ga prema potrebama i zahtevima. Izlagači na Cersaie-u reaguju na ovaj trend nudeći materijale koji su prikladni za obe situacije i sposobni da obogate i ulepšaju dizajn zahvaljujući kvalitetu i pažnji posvećenoj detaljima. Vreme provedeno u prostorima van kuće se sve više povećava, favorizujući opšte približavanje prirodi i stvaranje prijatnog mikro okruženja kao što je npr. dnevni boravak na otvorenom.

Keramika pronalazi svoj put do nameštaja na otvorenom

U okviru Salona Internazionale della Ceramica, koji će se održati na BolognaFiere od 26. do 30. septembra 2022. godine, posetioci će imati priliku da upoznaju različite izlagače koji će, od spoljnog nameštaja za terase u kući do bašte u hotelu, predstaviti inovativan dizajn i planska rešenja pogodna za različite potrebe.

U ovoj oblasti upotreba keramike predstavlja jedno od najcenjenijih rešenja. Pored toga što je materijal sa karakterističnom lepotom, on je takođe savršeno odgovorio na potrebe spoljašnjeg životnog nameštaja koji zahteva sigurnost, praktičnost, izdržljivost i čvrstinu. Posetioci i izlagači u sektoru će veoma ceniti materijale za opremanje spoljašnjih prostora kao što su bašte, saloni i bazeni sa preciznom estetikom i pažnjom na dobrobit ljudi.

Zahteva za učešće na Cersaie-u ne manjka, a to potvrđuje velika atraktivnost koju ovaj sajam predstavlja za važne činioce u svetu građevinarstva, arhitekture i enterijera. Meč između profesionalaca i izlagača koji olakšava komercijalne odnose.

Poslovna mreža za posetioce i profesionalce

Sajam je oduvek zamišljen kao prilika za profesionalce iz celog sveta. O tome govore i brojke poslednjeg izdanja, oko 600 izlagača i 62.943 italijanska i strana posetioca.
Cersaie vidi stalno sve veće učešće važnih međunarodnih operatera i propisivača sektora. Cilj je stvaranje mreže između ovih sagovornika i proizvodnih kompanija koje izlažu na sajmu.

cersaie logo

www.cersaie.it