Odličan nastup EPLF na Domotexu 2018 – Naš cilj je da implementiramo kvalitetan laminat širom sveta

Domotex 2018 u Hanoveru – redizajniran vodeći svetski sajam – postavio se kao glavni događaj za EPLF (European Producers of Laminate Flooring): „Predstavili smo se kao Evropska asocijacija na centralnoj poziciji u hali 12, sa temama koje su nam zaista važne“, objašnjava EPLF precedavajući Lidger Schindler, a dodaje i „a za EPLF to znači jedino naš inovativni Manifesto! Domotex je bila odlična prilika da predstavimo našu trenutnu strategiju koncepta svetskoj industriji na najvišoj skali.“

EPLF – asocijacija inovacija

Mr Schindler objašnjava motivaciju iza svega: „Svuda oko nas, tržište se razvija brže nego ikada, i to na internacionalnom nivou. Različitost u kvalitetu proizvodnje i proizvoda dovode do nesigurnosti preprodavaca i kupaca. Zato je EPLF voljan i stručan da pomogne.“ Edukativan deo poslovanja EPLF-a treba da odvoji „žito od kukolja“, kako bi se napravila razlika između nekvalitetnih proizvoda i onih koji imaju održivu kvalitetnu proizvodnju i podove. Evropski proizvođači su uvideli važnost našeg zadatka – ne samo na azijskom tržištu i u novim prodajnim regionima, već i kod domaćih proizvođača. „Laminat je jedna od najprodavanijih podnih obloga. ALi nije sav laminat isti, što je naša osnovna poruka“ dodaje Schindler.

Evropski laminat je najbolji na svetu – ali zašto?

Evropska industrija laminata je vredno radila i postavila sebe na vodeće mesto na tržištu. Kako bi se osigurali da tako i ostane, evropski proizvođači sa vode postulatima; strast i entuzijazam su motivacija proizvođača koji ih vode kroz konstantan razvoj i napreedak. Čvrsto veruju da će ekološki održivi proizvodi, futuristički dizajn i inovativne tehnologije doneti dugoročnu pobedu.

Odličan nastup EPLF na Domotexu 2018
Odličan nastup EPLF na Domotexu 2018

„Laminate Innovation“ nagrada

„Laminate Innovation“ nagrada gradi ključni blog inovacije Manifesto. EPLF član uprave Max von Tippelskirch komentariše: „Želimo aktivno da ohrabrujemo inovativan proces među našim kompanijama članicama, tako što ćemo da nagradimo veoma uspešne inovativne projekte nakon konsultacije mešu našim članovima i tehničkim institutom.“ Nagrađuju se samo projekti, a ne kompanije ili njihovi proizvodi. Dodela nagrada se odvila tokom Domotex sajma u Hanoveru.

www.eplf.com

EPLF European Producers of Laminate Flooring
EPLF e.V., Mittelstraße 50, 33602 Bielefeld, Germany/Allemagne
Fon: +49 521 96533-39
Fax: +49 521 96533-11
aw@phmeyer.de
www.eplf.com