Ploče od granitne keramike u EURODOM salonima

Pored osnovne podele na zidne pločice i podne pločice sve češće se izdvaja kategorija granitne keramike tj. ploče od granitne keramike koje je moguće lepiti i na pod i na zid kako unutra tako i spolja. Keramičke pločice različitih dimenzija i oblika možete pronaći kod nas u salonu u Beogradu. Podne keramičke pločice se koriste za oblaganje dvorišta, terase, stepeništa. Podne pločice se dele na sjajne, polusjajne i mat pločice.

Ploče od granitne keramike su izrađene od bele gline i mlevenog kamena tj delova. Granitne pločice se češće koriste kao podne keramičke pločice i spolja i unutra, mada se danas granitna keramika postavlja i kao zidna keramika.

EURODOM predstavlja FLORIM stone ploče od granitne keramike

Granitne ploče namenjene profesionalcima i dizajnerima enterijera.

Spoj prirode i tehnoloških inovacija, najavljuje dolazak Florim stone, granitne keramike koja se razvija u pravcu istraživanja novih polja primene.

FLORIM stone ploče od granitne keramike
FLORIM stone ploče – serija STONE / foto: EURODOM

Granitne ploče dostupne su u samo jednom velikom formatu (160×320), u 3 debljine (6,12 i 20 mm) i različitim obradama, daju kreativnu fleksibilnost, plus visoke tehničke i estetske karakteristike i omogućavaju dizajnerima enterijera stilska rešenja koja su im potrebna.

www.florimstone.com

www.eurodomsaloni.rs

EURODOM d.o.o.
Ruzveltova 16, Beograd
T +381 11 3809 543,
M +381 63 342 956
eurodom2@gmail.com
Nikole Grulovića 71e, Beograd
T +381 11 34 74 713
M +381 63 330 833
eurodom.hala@gmail.com

www.eurodomsaloni.rs

Prethodni tekstUCRETE – vrhunski podni sistem
Sledeći tekstVujnović Enterijeri o podopolagačkom poslu