Međunarodna izložba keramičkih pločica

Međunarodna izložba keramičkih pločica i nameštaja za kupatila očekuje Vas u Bolonji od 25. do 29. septembra 2023. godine.

Da bi se izrazila suština ovog međunarodnog sajma, ovogodišnji vizuelni prikaz predstavlja ulaz u Cersaie kao portal koji nas vodi na multidisciplinarno i multikulturalno mesto koje anticipira i predstavlja arhitektonske trendove narednih godina. Zajedno sa izlagačima ovog izdanja, čekamo Vas: omogućićemo Vam da otkrijete nove tržišne trendove i najnovije trendove i tehnologije primenjene na proizvod za projektovanje arhitektonskih prostora.

OTKRIJTE IZLAGAČE

Povodom 40. izdanja Cersaie-a, povest ćemo vas na uzbudljivo izložbeno putovanje kroz 40 godina evolucije, fokusirajući se na dizajn i tehnologiju proizvoda i kompanija koje su napravile istoriju.

Route 40 će vam omogućiti da ponovo proživite vrhunce ove četiri decenije i posmatrate velike promene koje su se dogodile u kulturnom, društvenom, dizajnerskom i proizvodnom svetu tokom ovog perioda.

40 godina Cersaie

Veliki uspeh Cersaie-a je zbog činjenice da je to mesto gde se kreativnost oblikuje, gde sposobnost inovacije i predviđanja vremena postaju događaji i proizvodi; multidisciplinarno i multikulturalno mesto gde se zamišlja i osmišljava idealan životni prostor sutrašnjice. Na štandovima kompanije predstavljaju proizvode koji su najprikladniji za postizanje vizije integrisane arhitekture koja ima za cilj stvaranje sinergije između spoljašnjih i unutrašnjih prostora kako bi se stvorilo okruženje koje poštuje potrebe čoveka i prirode, a stručnjaci ilustruju stilske karakteristike različitih kolekcije i dele svoje znanje o novim materijalima.

U tom kontekstu, renomirane arhitektonske kuće komuniciraju sa javnošću, objašnjavajući svoju viziju i poreklo svojih projekata, dok u konferencijskoj sali analiziraju kako arhitektura može poboljšati društveni kontekst. To je ujedno i mesto gde je hiljadu strana dizajna uvek bilo prikazano na neobičan i zabavan način: pomislite samo na reviju odeće od pločica ranih 1980-ih, razigrano sedenje „Sedi, molim te“ ili vizionarski voz „Cer-Stile“, da spomenemo samo neke.

Za svoje 40. izdanje, Cersaie nudi sugestivan izložbeni put kroz 40 godina evolucije, fokusirajući se na dizajn i tehnologiju proizvoda i kompanija koje su ušle u istoriju: Route 40 će omogućiti posetiocima da prošetaju kroz vrhunce ove četiri decenije i posmatraju velike promene koje su se desile u kulturnoj, društvenoj, dizajnerskoj i proizvodnoj sferi tokom ovog perioda. Cilj nije čisto filološki ili nostalgičan, već da se pokaže kako je Cersaie oduvek bila na čelu, predstavljajući proizvode i projekte koji se obraćaju tržištu i dizajnu. To je uvek bila kulturna platforma koja je uticala i informisala profesionalce

Fokusirajte se na događaje

„Press Cafes“: arhitektura i dizajn na dohvat ruke. Ove godine najznačajniji časopisi o arhitekturi i dizajnu pozivaju vas na novu lokaciju u tržnom centru 29-30 da prisustvujete razgovorima na različite teme vezane za dizajn arhitektonskog prostora.

Novo mesto posvećeno „Press Cafes-u“: vodeći časopisi o arhitekturi i dizajnu vam požele dobrodošlicu u tržni centar. Inicijativa „Press Cafes”, koja je prethodnih godina privukla veliki broj profesionalaca iz industrije, seli se na novu lokaciju: za ovogodišnje izdanje biće smeštena u tržnom centru između hala 29 i 30, dobro posećenom prostoru u blizini severni ulaz.

„Press Cafes“ su forumi za diskusiju o dizajnu i arhitekturi organizovani u saradnji sa vodećim izdavačkim kućama da istraže aktuelne aspekte dizajna, arhitekture, vellnessa i urbanističkog planiranja u vezi sa keramičkim pločicama i kupatilskim nameštajem kroz dijalog između stručnjaka iz industrije i novinara. Format se sastoji od neformalnih razgovora između urednika časopisa i vodećih ličnosti iz sveta arhitekture i dizajna. Razgovori će se doticati različitih tema gde će arhitektonski prostor, planiranje, arhitektura, dizajn i urbanizam biti ključne teme razgovora u kontekstu bogatom znanjem, kulturnom razmenom i odnosima.

Postoje dva načina da učestvujete u Press kafeima: prvi lično u Mall 29/30, drugi digitalno na veb stranici Cersaie i na veb stranicama odgovarajućih izdavačkih kuća. Časopisi koji učestvuju u ovom osmom izdanju Press Cafea su: AD Architectural Digest, Chiesa Oggi, DDN, Domus, Elle Decor Italia, IFDM, IoArch, Ingenio, Interni, l’Arca International, NiiProgetti, Platform, Kuotidiano Nazionale, , Plan, VilleGiardini e Vellness Design.

Uzmite svoju kartu

Još nemate kartu? Registrujte se da biste dobili svoju besplatnu ulaznicu putem e-pošte, koja važi za sve dane sajma. Već registrovani? Preuzmite svoju kartu sa svog ličnog prostora.

Ne propustite specijalnu ponudu: prevoz i smeštaj po posebnim cenama za posetioce Cersaie.

cersaie logo

www.cersaie.it

Prethodni tekstNeprocenjiva zaštita: Šta sve treba da znate o hidroizolaciji kupatila
Sledeći tekst„Memory Steel“, rešenje, koje do sada nije realizovano u Srbiji i u ovom delu Evrope