Zorka keramika – Mali Pariz u Beogradu

Šabac je dugo važio za mesto sa tradicijom i bio raskrsnica mnogih puteva, kako privrednog razvoja tako i kultoroloških novotarija. Za ovaj grad se dugo unazad vezuje epitet Mali Pariz. Još od davnina, odavde se malo pomalo razvijala i kreirala muzička, umetnička i tehnološka i društvena scena tada kraljevine, a sada i regiona.

Prvi put se u Srbiji umesto tradicionalnih gusala ili frule mogao zvuk klavira čuti baš ovde, a umesto pendžerli hartije ugledati prozorsko staklo, ili provozati fijakerom koji je mamio uzdahe šabačke gospode.

I još mnogo koje čega dobio je Šabac u to vreme prvi ili među prvima. Kao što je Šabac iz davnina iz sveta preneo prvu pozorišnu predstavu, Zorka keramika nam na scenu iznosi nove serije pločica izrađene u digitalnoj tehnologiji, u naširoko popularnoj dimenziji 30×60.

Zorka keramika predstavlja seriju pločica
Zorka keramika d.o.o. – zidne i podne pločice
Tehnologija gres porcellanato, mermernog dizajna
Zorka keramika d.o.o. – kolekcija Cotto Cemmento

Dok nam Mona Liza šalje pozdrave iz Luvra, Zorka keramika predstavlja seriju pločica izrađenu u tehnologiji gres porcellanato, mermernog dizajna, namenjenu za oblaganje podova i zidova Louvre WT/FT 30×60.

Sa visokim stilom uz novu seriju pločica u dimenziji 30x60
Zorka keramika d.o.o. – prodaja keramičkih pločica

Da nije sve tako hladno, da osetimo čari prošlih vremena, kao na daskama koje život znače, unećemo utisak duha i topline u svoje domove, sa visokim stilom uz novu seriju pločica u dimenziji 30×60 kao imitaciju drveta nazvanom Forest.

Za vreme svog upravljanja gradom Jevrem Obrenović menja trendove i shvatanja sredine i pokreće modernu urbanizaciju grada, kao sa vetrom u leđa i novim trendovima Zorka keramika tržištu nudi neprikosnoven spektar pločica za sve namene u popularnim dimenzijama 45×45, 30×60 i 60×60, za popularne trendove dizajna betona ili mešavine materijala u serijama Rock, Versailles i Lyra.

Zorka keramika nam na scenu iznosi nove serije pločica
Zorka karamika d.o.o. – keramičke pločice, imitacija cigle

Koristeći tehnološki napredak u vidu razvoja digitalne štampe i procesa dorade, putem Lappato dodatne obrade pločica i dekorisanja, svetlost dana su ugledale i serije koje imitiraju prirodne materijale na takav način da je veoma teško odlučiti se za prirodni materijal npr. kamen, serija Orsay, staro vekovima oslikano drvo, serija Fossil Wood ili pak za komplikovane imitacije malih zidova od fasadne ili stare cigle serijom Terra Brick.

Pogledajte Zorkin asortiman
Zorka keramika d.o.o. – keramičke pločice, imitacija drveta

Kao sveže iskopani dijamant koji posle detaljne obrade možete naći u najfinijim juvelirnicama i u salonima keramike možete naći prave dragulje, ali pored primamljivog izgleda i u prihvatiljivom okviru cena, bacite pogled na Zorkin asortiman, sigurno ćete naći nešto za Vas.

Zorka keramika d.o.o. Šabac - keramičke pločice, imitacija drveta
Zorka keramika d.o.o. – keramičke pločice, imitacija drveta

Uz prezentovane nove serije pločica promovisan je katalog Noviteta za 2015.godinu, koji uz više detalja sa ove večeri možete videti na web sajtu www.zorka-keramika.rs, praćeno popularnim sadržajima i podrškom za društvene mreže.

 

www.zorka-keramika.rs

ZORKA-KERAMIKA d.o.o.
A. Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija
T. +381 15 361 000
E. keramika@zorka-keramika.rs
W. www.zorka-keramika.rs

Prethodni tekstRELAZZO Decking firme REHAU na kompleksu Dukley Gardens
Sledeći tekstRutina u održavanju podova
A. Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija T. +381 15 361 000 E. keramika@zorka-keramika.rs