Ponovo u poslu – DOMOTEX 2023

Sledeći DOMOTEX će se održati od 12. do 15. januara 2023. Zadržavanjem već svima poznatog datuma na početku godine, Deutsche Messe AG odgovara na želje većine kompanija na tržištu i na taj način osigurava početak planiranja izlagačkog programa za sve izlagače kao i posetioce.

Let’s get back to Business

Sledeće izdanje DOMOTEX vodećeg sajma tepiha i podnih obloga, održaće se u Hanoveru od 12. do 15. januara 2023. Odluka o datumu u januaru 2023. doneta je nakon intenzivnih diskusija i osluškivanja potreba tržišta. DOMOTEX će biti događaj licem u lice sa dodatnom digitalnom ponudom. To znači da će svi učesnici ponovo imati platformu uživo za kojom su čeznuli, za umrežavanje i razmenu ideja na ličnom nivou. Kompanije izlagači i gosti sajmova iz celog sveta moći će da razmene informacije o novim proizvodima i aktuelnim trendovima u industriji – kako na licu mesta, tako i virtuelno.

Odobravanje tržišno relevantnih izlagača i globalnih brendova

„Sa novim datumom DOMOTEX sajma u januaru 2023. želimo da kompanijama u industriji tepiha i podnih obloga pružimo najveću moguću sigurnost dugoročnog planiranja. Želimo da našim kupcima pružimo priliku da se konačno ponovo lično sretnu, da budu inspirisani i da uspostave nove poslovne odnose“, kaže Sonia Vedell-Castellano, globalni direktor DOMOTEX, Deutsche Messe AG, Hanover.

„Pošto smo već dva puta morali da otkažemo DOMOTEX zbog pandemije, želeli bismo da omogućimo platformu ove 2022. godine nakon pauze. Međutim, nakon intenzivnih razgovora sa kompanijama i izlagačima, nažalost, većina nije mogla da bude spremna za kasno letnje izdanje DOMOTEX u septembru 2022. Poželjna opcija celog tržišta bila je da se zadrži uobičajeni datum odmah na početku godine.“

„Posebno je prijatno videti odobravanja koja su već dali tržišno relevantni izlagači i globalni brendovi, koji željno iščekuju priliku da se konačno ponovo sretnu sa industrijom“, kaže Vedell-Castellano.

„Izlagačke kompanije i posetioci mogu da očekuju obiman program sa inovativnim idejama i digitalnom ponudom. Biti u mogućnosti da ponovo uživo upoznamo svet tepiha i podnih obloga u Hanoveru u januaru 2023. je pravi vrhunac posle toliko vremena! Tražimo napred da se konačno vratimo na pravi put sa DOMOTEKS-om u Hanoveru.“

http://www.domotex.de

DOMOTEX 2023
Hannover Exhibition Center, Hanover (Nemačka)
www.domotex.de

Kako je to izgledalo 2019. godine i kako je jedan događaj povezao ceo svet možete pročitati ovde.

Prethodni tekstFenomenalan enterijer frizerskog salona
Sledeći tekstDrveni pod i vlažan vazduh