ACO proizvodi za odvodnjavanje u modernom poslovnom kompleksu Sirius

Moderan poslovni kompleks Sirius se nalazi u okviru poslovne zone u Bulevaru Milutina Milankovića, Blok 43 na Novom Beogradu, nazvan po najsvetlijoj zvezdi na noćnom nebu. To je ekološki poslovni kompleks koga čine dva poslovna objekta, Sirius A (završen 2019 godine) i Sirius B (završen 2021 godine), povezana zajedničkom podzemnom garažom. Obe zgrade ispunjavaju najviše ekološke standarde i uz pomoć pametnih tehnologija predstavljaju idealnu sredinu za posao i odmor. Proizvodi ACO kompanije su našli svoje mesto i u ovom uspešnom projektu.

ACO odvodnjavanje poslovni kompleks Sirius Offices
Foto: ACO / Proizvodi ACO kompanije su našli svoje mesto u modernom poslovnom kompleksu Sirius Offices
  • ACO Multiline

ACO DRAIN® Multiline® generacija kanala za odvodnjavanje postavlja nove standarde u oblasti projektovanja, izvođenja i efikasnosti linijskih sistema odvodnjavanja. Sa dugogodišnjim iskustvom i prisutnošću na najrazličitijim projektima, uvođenjem kanala za odvodnjavanje nove generacije, postigli smo napredak u svim područjima primene.

  • ACO Deckline

ACO nudi posebno razvijen sistem linijskog odvodnjavanja namenjen podzemnim i nadzemnim parkirališnim garažama, ACO Deckline. Dok odvodnjavanje podzemnih garaža mora biti u skladu sa zahtevima za plitku ugradnju, odvodnjavanje nadzemnih garaža mora obuhvatati efikasno prikupljanje površinskih voda zajedno sa optimalnom zaštitom podstrukture. U skladu sa zadatim zahtevima, ACO nudi kompletno rešenje za upravljanje površinskim vodama na ovim specifičnim prometnim površinama.

poslovni kompleks Sirius Offices ACO odvodnjavanje
ACO odvodnjavanje poslovni kompleks Sirius Offices
  • ACO XtraDrain

ACO DRAIN® XtraDrain® kanali za odvodnjavanje predstavljaju inovaciju u oblikovanju otvorenih prostora, vrtova i pejzaža, tehnički savršenim i estetski prijatnim rešenjem linijskog odvodnjavanja. Jednostavno rukovanje u svakom pogledu, u kombinaciji sa najvišim kvalitetom: novi ACO Drain® XtraDrain® kanal za odvodnjavanje od kompozitnog materijala. Proizveden od polipropilena visokog kvaliteta, klase opterećenja do D400.

odvodnjavanje
Foto: ACO / Kompleks Sirius Offices je ekološki poslovni kompleks koga čine dva objekta, kao i zvezde, Sirius A i Sirius B povezana zajedničkom podzemnom garažom
  • ACO Profiline

ACO Profiline je perforirani sistem linijskog odvodnjavanje za fasade, terase, balkone, ravne ili zelene krovove – savršeno rešenje za visoke dizajnerske zahteve.

  • ACO Spin krovni slivnici

ACO Spin slivnici za krovove visoke efikasnosti za ravne površine koriste se za gravitacijsko odvodnjavanje atmosferskih voda sa krovova, parkinga i terasa. Prikupljena voda se odvodi preko sistema unutrašnjih cijevi.

odvodnjavanje
Proizvodi ACO kompanije su našli svoje mesto i u ovom uspešnom projektu
  • ACO Drain slivnici

ACO Drain dvorišni slivnici od polimer betona opremljeni su koficom za skupljanje nečistoća i sifonom, što doprinosi njihovoj funkcionalnosti. Istovremeno, pokrivne rešetke različitog dizajna, od livenog gvožđa ili pocinkovanog čelika doprineće estetici vašeg dvorišta.

Uzročnici nastajanja otpadnih voda u industriji moraju kroz odgovarajuće mere primarne obrade voditi računa o tome da materije i tečnosti koje šire štetna i opterećujuća isparavanja i neprijatne mirise, napadaju građevinske materijale i uređaje za odvodnjavanje ili ometaju rad, ne dospeju u javnu kanalizaciju.

U pogonima u kojima nastaju otpadne vode koje sadrže masnoće treba prema SRPS EN 1825 ugraditi separatore masti, kako bi se osiguralo zadržavanje masti i ulja organskog porekla iz neprečišćene vode. To vredi npr. za kuhinjske pogone i pogone za preradu mesa.

poslovni kompleks Sirius Offices
Foto: ACO / Poslovni kompleks Sirius Offices

aco logo 130px za potpis

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb,
22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstPod od drveta – Priroda u vašem domu!
Sledeći tekstZavršna obrada kao estetska osobina podova
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.