“PODOVI” na Beogradskom sajmu nameštaja

Novi broj časopisa PODOVI
časopis PODOVI

Na Beogradskom sajmu juče je otvoren Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije pod sloganom „Obradujte svoj dom“. Najavljeno je da će tokom manifestacije posetioci moći da kupe nameštaj uz popuste i do 40 odsto. Sajam je okupio, prema informacijama organizatora, 300 izlagača, od kojih 100 iz inostranstva.

Inostrani izlagači dolaze iz 15 zemalja i to iz: Austrije, Nemačke, Italije, Češke, Turske, Poljske, Grčke, Kine, Rumunije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore. Slovenija i Hrvatska su pripremile nacionalne izložbe u Hali četiri.

Beogradski Sajam nameštajaBeogradski Sajam nameštaja

Časopis “Podovi” i ove godine ima svoj izložbeni prostor na ovoj manifestaciji a časopis će dobiti svi izlagači na Sajmu i posetioci na našem štandu. Pozivamo vas, da nas posetite u Hali 4 Beogradskog sajma.

Radno vreme Sajma je od 10-20 časova, osim poslednjeg dana (nedelja-16-novembar) kada će kapije biti otvorene do 18h. Cena ulaznica je 300 dinara a sat parkiranja vašeg ljubimca će vas koštati 100 dinara.

Beogradski Sajam nameštaja - Floor ExpertsBeogradski Sajam nameštaja Tara parket

Beogradski Sajam nameštaja Floor ExpertsBeogradski Sajam nameštaja Floor Experts

 

Prethodni tekstPakovanje budućnosti – podovi od plute
Sledeći tekstProjekat „Čiste sobe“