6 novih kolekcija za najprobirljivije kupce

Magic Floor je ekskluzivni partner kompanije Hakwood za Balkan. Sa oduševljenjem vam predstavljamo najnoviju kolekciju parketa, svedočanstvo vanvremenske elegancije i zanatstva koja definiše Hakwood.

Uzdignite svoj enterijer sa našim pedantnim ručno rađenim pločicama, inspirisanim raskošom koje viđamo na evropskim dvorcima i palatama.

Hakwood dizajn nove kolekcije parketa
Hakwood / foto: Magic Floor

Ručna izrada izvan poređenja

U Hakwood-u, izrada naših parketnih daščica nije samo proces; to je oblik umetnosti. Svaka daščica je pažljivo ručno izrađena po narudžbini od strane našeg tima veštih zanatlija u našoj radionici. Preciznost i pažnja posvećena detaljima su u srcu našeg zanata. Naša posvećenost besprimernoj izradi ogleda se u svakoj pločici, napravljenoj od najkvalitetnijeg evropskog hrasta.

Suština luksuza

Naš novi dizajn parketa crpi inspiraciju iz impozantne veličine evropskih dvoraca i palata. Uronite u svet sofisticiranosti i luksuza dok istražujete vizuelno putovanje svakog jedinstvenog dizajna. Kraljevska estetika će sigurno osvojiti i inspirisati vašu kreativnu viziju.

Hakwood nova kolekcija parketa
Hakwood / foto: Magic Floor

Prilagođeno vašoj viziji

Izaberite između šest opcija ponuđenih u našoj kolekciji ili u saradnji sa našim stručnjacima kreirajte šablon po meri vašeg sopstvenog dizajna. Ostavite svoj jedinstveni trag uz našu široku paletu boja i tekstura ili se odlučite za klasičnu eleganciju jedne boje. U Hakwood-u smo posvećeni ostvarenju vaše jedinstvene vizije.

Magic Floor logo

MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs