Plexwood je novi inovaitvni dizajn vašeg enterijera

Plexwood je inovativan dizajn u enterijeru. Sastoji se od zrnastog drveta i furnira, koji daje jasnu linearnu strukturu. Može da se koristi za podove, zidove, plafone, stepeništa, za nameštaj i kao logotip kompanije.

Proizvodi od Plexwood-a su pogodni za tranzitne prostorije i okruženje, kao što su javni prostori, kancelarije, maloprodajni prostori, obrazovne i zdravstvene ustanove. U proizvodnji se ne koriste formaldehid na bazi lepka ili isparljiva organska jedinjenja. Plexwood može da zadovolji skoro svaki standard ili sertifikat održivosti.

Proizvodi od Plexwood-a su pogodni za tranzitne prostorije
Slika 2 – Proizvodi od Plexwood-a su pogodni za tranzitne prostorije

Ovakav dizajn Plexwood-a dostupan je u nekoliko vrsta proizvoda: parketnim trakama, pločicama, jednostranim, dvostranim i fleksibilnim panelima, raznoraznim geometrijskim profilima, itd. Parketne trake se koriste kao zidne i plafonske obloge.

Proizvodi su jaki i izdržljivi usled nagomilavanja materijala. Svi proizvodi se isporučuju kao poluproizvod, sa završnom obradom koju vi sami birate.

Posvećenost stvaranju trajnog i multifunkcionalnog spektra kvalitetnih proizvoda uz tehničku ekspertizu, dovela je do razvoja svestrane kolekcije proizvoda.

Geometrijski dizajn

Geometrijski  dizajn Plexwood-a e sastoji iz dvoslojnog drveta, odnosno, od podloge sa furnirom na jednoj strani. Običan Plexwood se sastoji od linija raspoređenih po dužini i širini na jednom panelu, ili podu. Kada su linije pod uglom od npr. 15, 30, 45 ili 90 stepeni, stvaraju se inspirativne i neograničene mogućnosti površina.

Dezen Plexwood parketa
Slika 3 – Dezen Plexwood parketa

Grafički obrasci geometrijskog dizajna Plexwood-a su zasnovani na klasičnim matematičkim principima koji su u stvari orijentalni mozaici, sa svojim ponavljajućim dezenima.

Neobični dezeni su karakteristični za Plexwood parkete
Slika 4 – Neobični dezeni su karakteristični za Plexwood parkete