Kompanija „Tikkurila“ opet u humanoj misiji- Obnavlja Narodne kuhinje

Vršilac dužnosti Sekretara za socijalnu zaštitu grada Beograda, Nataša Stanisavljević i generalni direktor kompanije „Tikkurila“ Đoka Janjušević, obišli su danas punkt Narodnih kuhinja u ulici Nikole Grulovića 14 u Velikom Mokrom Lugu, koji je jedan od 15 punktova koje je obnovila kompanija Tikkurila na beogradskim opštinama Stari grad, Vračar, Zemun, Novi Beograd, Zvezdara, Voždovac, Grocka, Barajevo, Rakovica, Veliki Mokri Lug, Obrenovac i Lazarevac.

Kompanija Tikkurila, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, završila je tokom decembra obnovu punktova Narodnih kuhinja, a ukupna vrednost donacije prevazilazi 1.000.000 RSD. Za obnovu ukupno 15 punktova Narodnih kuhinja, Tikkurila je donirala materijal i izvođačke radove, koji podrazumevaju prebojavanje zidova i drugih površina, zamenu dotrajalih sanitarnih elemenata, obezbeđivanje novih pultova i ostalih elemenata neophodnih za rad u prostorijama namenjenim za prijem i podelu hrane.

„Kao odgovorini član zajednice u kojoj posluje, kompanija Tikkurila je za 2017. godinu donela odluku da realizuje jedan dugoročni društveno-odgovorni projekat. Kako bi uputili pomoć najugroženijim kategorijama stanovništva, uradili smo ono u čemu je Tikkurila najbolja i u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu i gradom Beogradom, pokrenuli program obnove punktova Narodnih kuhinja, koje koristi gotovo 3.500 korisnika na 12 beogradskih opština,“ izjavio je Đoka Janjušević, generalni direktor kompanije Tikkurila.

Foto: www.tikkurila.rs

„Zahvaljujem se društveno odgovornoj kompaniji „Tikkurila“ na sjajnoj ideji i načinu da pomognu socijalno ugroženima i pozivam društveno-odgovorne kompanije da se pridruže ovoj akciji, kako bi tokom 2018. godine obnovili i preostale punktove Narodnih kuhinja u Beogradu“, izjavila je Nataša Stanisavljević, vršilac dužnosti Sekretara za socijalnu zaštitu grada Beograda.

U Beogradu trenutno ima 12.624 korisnika Narodne kuhinje i za sve njih je obezbeđen jedan topli obrok dnevno, koji se distribuira na 52 punkta u 17 gradskih opština.

O Tikkurili:

Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju zidnih i drugih površina. Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, Tikkurila je jedan od vodećih evropskih proizvođača dekorativnih i zaštitnih premaza.

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com

Prethodni tekst3D podovi-svakog dana sve više u upotrebi
Sledeći tekstParket – NESTA parketi d.o.o. velika ponuda kvaliteta
Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju. S istorijom koja traje još od 1862.godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj. Tikkurila takođe ima jako i stabilno tržišno učešće u nekoliko istočnoevropskih zemalja, kao i zemljama Zajednice nezavisnih država. Tikkurila vas inspiriše da obojite svoj život.