Održavanje Harlekin vinil podova za ples

Harlekin vinil podovi se mogu čistiti sa neutralnim pH rastvorima za čišćenje. Za vaše potrebe čišćenja Harlekin podova, upotrebljavaju se i dve vrste sredstava za čišćenje.

Kompaktni harlekin podovi

Kompaktni Harlekin podovi dizajnirani su tako da se suprotstavljaju svakodnevnim agresivnijim zahtevima čišćenja, kako bi održali integritet svojih vinil površina. Inovativni čistač sa četkama koristi brže oscilirajuće pokrete koji omogućavaju MicroMini da ukloni prljavštinu već pri prvom prolazu, koristeći samo vodu sa slavine i pH neutralno sredstvo za čišćenje.

Čišćenje

Harlekin podovi nude dve vrste pH čistača koji su dovoljno jaki da uklone zemlju, a opet, dovoljno nežni za vinil plesne podijume.

Harlekin dnevni čistač je nisko toksičan, biorazgradiv podni čistač specijalno dizajniran za svakodnevnu čišćenje plesnih podijuma. Teški Harlekin čistač je ekološki bezbedan, neutralnog mirisa savršenog za visokofrekventne podove.

Harlekin vinil pod za ples

Čistači Harlekin vinil podova za ples su antibakterijski čistači koji za sobom ostavljaju zaštitni sloj koji estetiku poda čuva i omogućava odličan izgled na duži vremenski period.

Harlekin vinil podovi za ples sadrže premaz dizajniran tako da uklanja stare emulzije, pre nego što se postavi novi zaštitni sloj.

Priznati kao svetski lideri u naprednoj tehnologiji podova namenjenih za ples i scenske umetnosti, Harlekin podovi su poznati širom sveta.

Harlekin modeli podova sa različitim performansama su svestrani i trajni, jer su dizajnirani u saradnji sa umetničkim, tehničkim i medicinskim svetom. Harlekin zaobljeni podovi nude bolju zaštitu od povreda koje mogu zadesiti plesače, dajući im optimalnu bezbednost.

Prethodni tekstLakovi za podove
Sledeći tekstPodovi od plute sa efektom parketa