Održavanje luksuznih vinil podova

Postoje mnoge prednosti luksuznih vinil podova, ali apsolutno najbolja osobina ove vrste podova je njihova pojava. Većina LVP izgledaju poput drveta, da čak i iz neposredne blizine teško se pravii razlika između stvarnog i LVP drveta. Većina LVP imaju površinu ručno sastruganu, koja izgleda skoro identično pravom drvetu. LVP dolazi u raznim stilovima i dizajnu.

Ako imate omiljenu vrste drveta  vrlo je verovatno da će vam luksuzni vinil podovi odgovarati. Slično tome, LVP imaju za cilj veran  izgled prirodnog kamena, bez brige o zaptivanju i bojenju. Sa dobrim kvalitetom LVP, skoro je nemoguće napraviti razliku između vinil poda i poda od stvarnog prirodnog kamena.

Osobine luksuznih vinil podova

Luksuzni vinil podovi izdržavaju svakodnevno habanje. Dok pružaju toplinu i udobnost svakim korakom, sve luksuzne vinil daske i pločice premazane su potrošnim slojem, koji pruža vrhunsku zaštitu Iz dana u dan, od udubljenja i ogrebotina, a odbija prljavštinu i garež. Vinil podovi ne zahtevaju nikakve jake hemikalije ili sredstva za čišćenje. U stvari, metla ili navlažena krpa toplom vodom će biti dovoljne da učine da vaš pod izgleda kao nov.

Još jedna korist LVP je da su vodootporni 100% i neće gajiti grinje ili druge alergene. Ove karakteristike čine LVP idealnim izborom za bilo koju sobu, a naročito za prostorije sa visokom vlažnošću, kao što su: podrum, kupatilo, kuhinja, vešeraj i ulaz.

Luksuzne vinil daske i pločice podova su konstruisane sa dva jezgra fiberglasa, što znači da nema proširenja ili pucanja. Ova jedinstvena konstrukcija obezbeđuje vinil podovima snagu, fleksibilnost i dimenzionalnu stabilnost.

Luksuzni vinil podovi su izuzetno jednostavni za čišćenje i održavanje – savršeno za današnji brz način života.