Održavanje podnih obloga parom

Pro Steam Clean je jedinstven sistem čišćenja podnih obloga koji se može pronaći u Srbiji. Za razliku od klasičnih sistema čišćenja koji se mogu pronaći na našem tržištu, naš jedinstveni sistem suprotno rotirajućih vertikalnih četki omogućava izvlačenje i najsitnije prljavštine iz bilo koje podne obloge. Ovaj novi revolucionarni pristup omogućava mnogo bolje rezultate čišćenja od klasičnih sistema horizontalno rotirajućih četki koji praktično samo utrljavaju i premeštaju prljavštinu sa jednog mesta na drugo.

čišćenje parom
Foto: PRO Steam Clean / Čišćenje parom

Da li ste znali da vodena para pored izuzetnog efekta čišćenja vrši i dezinfekciju podova? (uništava do 99% mikroba)

čišćenje parom
Foto: Pro Steam Clean / Čišćenje parom pre i posle

Naše mašine su jedinstvene na tržištu:

  • Jedinstveni sistem suprotno rotirajućih četki omogućava izvlačenje i najsitnije prljavštine iz bilo koje podne obloge – tepiha, tepisona, LVT, PVC i gumenih podova, parketa, laminata, keramičkih pločica itd.
  • Potpuno ekološki sistem čišćenja – apsolutno nema upotrebe hemikalija koje štete životnoj sredini i mogu uticati na zdravlje ljudi
  • Izuzetno mala upotreba vode u odnosu na klasične sisteme čišćenja – podovi su suvi i spremni za upotrebu već nakon 10 min.
  • Vodena para pored izuzetnog efekta čišćenja vrši i dezinfekciju podova – uništava do 99% mikroba (na našem web sajtu možete ostvariti uvid u sertifikat)
  • Izuzetno su pogodne za čišćenje tepisona u hotelima i kancelarijama – veoma su tihe i mogu zaći i u male prostore (npr. ispod stola)
  • Ekstremno dobre rezultate ostvaruju u čišćenju fugni keramičkih pločica – za razliku od klasičnih sistema čišćenja pločica sa horizontalno rotirajućom četkom koji očiste pločice a do fugni ne mogu da dođu, vertikalno rotirajuče čekte zalaze u najsitnije pore i praktično „kopaju“ prljavštinu iz fugni.

Naš poslovni model je jedinstven na tržištu:

  • Uvek smo otvoreni za besplatnu demonstraciju efikasnosti naših mašina
  • Iako su naše mašine izuzetno tihe čišćenje možemo organizovati i posle Vašeg radnog vremena kako Vam ne bi remetili dnevne aktivnosti
  • Osnovni cilj nam je dugoročna saradnja sa zadovoljnim klijentima – uz ugovaranje godišnje saradnje dajemo veoma stimulativne popuste
  • Imajući u vidu trenutnu situaciju u ugostiteljskom sektoru nudimo veoma stimulativni model odloženog plaćanja za HORECA sektor

Pogledajte detalje na našem web sajtu navedenom ispod i kontakirajte nas za besplatnu demonstraciju.

PRO Steam clean
065/8557-025
​069/102-1030
parnociscenje@gmail.com
www.prosteamclean.rs