Podovi od plute sa efektom parketa

Pod od plute stalno prati trendove. Prirodan, izdržljiv, zdrav i prilagodljiv, pluta je zaista multitalentovan materijal. Ukoliko tražite prirodno, stilizovano i udobno okruženje – onda je pravi izbor pod od plute.

Vanvremenski dizajn

Podovi od plute obuhvataju različite kombinacije boja, počev od kafene, do antičke boje. Bela predstavlja pravi klasičan izbor za pod. Kremaste nijanse daju elegantnost, toplinu, eastičnost i prirodnost. Kombinacija elegantne crne i tople nijanse braon boje, pružaju uzbuđujuć izgled neobičnom dizajnu. Podovi od plute sa efektom drveta izdigli su se u top ligu dizajna i predstavljaju savršenu osnovu za široki spektar unutrašnjeg dizajna enterijera. Samo pod od plute može biti tako dopadljiv: ne samo što poštuje prirodu i njene potrebe, već je i komforan i trajan. Sa ovakvim svojstvima, pluta kreira unnikatan ambijent.

Podovi od plute pokazuju svoj karakter i uklapaju se lako sa enterijerom. Neodoljivi šarm i prirodan karakter podova od plute sa teksturom drveta donose samo najbolje iz dva sveta: prirodnogpoda od plute i modernog izgleda drvenog poda.

Susret plute i drveta

Vaše oči govore da je to drvo, dok vaša stopala – da je to pluta.  Drvena reprodukcija ukazuje na modernu stranu plute kao prirodnog proizvoda. Pluta visokog kvaliteta kombinovana sa različitim tehnologijama umetnosti i drvene strukture, čini pod potpuno autentičnim.

Čudo prirode

Živeti na što prirodniji način danas, predstavlja veliki izazov koji dotiče mnoge aspekte naših života. U mnogome, način života zavisi od materijala koje smo izabrali za naše domove. Pluta se izdvaja kao materijal broj jedan. Podovi od plute stvaraju neponovljivo okruženje dizajna.

Pluta je idealna osnova za modernu digitalnu štampu. Kao rezultat, nudi podne obloge od klasične plute, ali i autentičan drveni dekor sa apstraktnim šarama.