Novo iz UZIN-a – SwitchTec® sistem lepljenja podnih obloga

Sistem lepljenja podnih obloga SwitchTec® omugaćava brzo i jednostavno polaganje novih podnih obloga sa obostrano visoko lepljivom folijom.

Nove podne obloge na bazi kaučuka (noraR), PVC, CV i tekstila se mogu postavljati na različite vrste novih, ali i starih podloga.

  • Sigan 1 je dvostrana lepljiva folija namenjena za postavku podnih obloga na poravnate podloge sa izravnavajućim masama UZIN, anhidridnim i cementnim livenim estrihom i pločama od iverice.
  • Sigan 2 je dvostrana lepljiva folija namenjena za postavku podnih obloga na postojeće podne obloge na bazi PVC, CV i linoleuma.
  • Sigan 3 je dvostrana lepljiva folija namenjena za postavku podnih obloga na  postojeći parket, laminat, keramiku, kamen i terazzo.

Dvostrana lepljiva folija  sadrži na sebi specijalni akrilni lepak bez mirisa. Isporučuje se u rolnama dimenzije 25m x 75cm i zajedno sa trakom 25m x 5cm jedno pakovanje pokriva oko 20m2.

UZIN Sigan lepljenje podnih obloga
UZIN Sigan lepljenje podnih obloga

Glavna prednost ovog sistema lepljenja je što pored brze postavke, omugaćava i veoma brzo i jednostavno uklanjanje podne obloge bez ostataka lepka na podlozi koja zadržava svoje prvobitno stanje. Zato je ovaj sistem lepljenja veoma pogodan u slučajevima kada je potrebno privremeno postaviti neku podnu oblogu ili se planira  da se podna obloga zamenjuje u kraćim vremenskim intervalima.

Otpornost na razne sisteme čišćenja i opterećenja s točkićima, kao i mogućnost postavke u uslovima kad postoji podno grejanje, samo su još neke prednosti koje poseduje ovaj ovaj sistem lepljenja.

Uzin UTZ logo

UZIN UTZ Srbija d.o.o.
Bulevar Peka Dapčevića 43, 11041 Beograd
T: +381 11 3989 044
    +381 11 3989 050
rs@uzin-utz.com
www.​rs.​uzin-​utz.​com