Teme: UZIN UTZ Srbija d.o.o.

WOLFF Independence Stripper

Novi podovi za Mercedes-Benz muzej!

Mercedes-Benz muzej je poznat mnogim ljudima koji se zanimaju za automobile i arhitekturu širom sveta. Ali postoji jedan sprat za koji vrlo malo ljudi...
UZIN NC 888 - nanošenje

Uzin NC888 brzosušeća reparativna masa

Izuzetno fina brzosušeća masa za sve tipove podloga. SUPER BRZOSUŠEĆA , stoga omogućava trenutnu ugradnju podne obloge, rezultat je perfektno glatka površina. UZIN NC 888 masa se koristi za NIVELIRANJE I KRPLJENJE podloge, za popunjavanje fuga na iverici I na OSB pločama. Pogodna za debljine nanosa od 0mm do 4mm . Kod nanošenja mase UZIN NC 888 PRAJMER VAM NIJE POTREBAN!
PODLOGA JE SPREMNA ZA OBLAGANJE VEĆ NAKON 15 MINUTA!

UZIN - tehnologija lepljenja

Uzin MK 200 – Kombinacija pur i silan tehnologije lepljenja

UZIN MK 200 je prvi jedno-komponentni STP lepak koji kombinuje prednosti jedno-komponentne PUR i SILANE tehnologije lepljenja. Ovaj novi lepak ograničava deformaciju drveta i svojim jedinjenjem obezbedjuje tehnički perfektno postavljenu podlogu koja daje ujednačen i atraktivan izgled. Ostaci lepka se mogu veoma lako ukloniti sa drvene površine.

Magic oil 2k composing

Magic oil 2k composing

Magic oil 2k je proizvod bez premca. Parketari, i svi oni koji se bave drvetom veoma su zadovoljni Magic oil 2k, toliko da ga koriste u svakoj prilici i otkrivaju sve veću primenu na različitim nivoima upotrebe. Moderne ulje-vosak kombinacije su potpuno ekološke i naglašavaju predivan izgled drveta.
UNIHEM

Izbor UZIN Plus - UZIN UTZ Srbija d.o.o.

15 proizvoda za izvodjenje 90% svih radova

Često je teško steći pravi uvid u ponudu proizvoda kada je prodajni program veoma obiman. Sve postane dosta lakše, ako postoji manji broj proizvoda sa kojima možemo završiti većinu poslova. Na osnovu istraživanja tržišta, te uobičajnih kupovina i želja, da bi što više pojednostavili pravilan izbor proizvoda odnosno sistema, mi smo za trgovce i podopolagače pripremili Izbor UZIN Plus. Izabrali smo 15 proizvoda, koji podopolagačima omogućuju, da sa pravilnom kombinacijom izvedu 90% svih podopolagačkih radova.

Proslava povodom 100 godina postojanja

UZIN 100 godina postojanja

Kompanija UZIN u 2011. godini proslavlja 100 godina uspešnog poslovanja. Kao sastavni deo grupacije UZIN i njen predstavnik na tržištu Srbije, Unihem trading je povodom ovog značajnog jubileja organizovao proslavu.

saradnja sa partnerima

Unapređenje saradnje sa partnerima

Prezentaciji našeg brenda UZIN prisustvovao je Frank Zaumsegel – tehnički menadžer iz Nemačke. On je izmedju ostalog i praktično predstavio nekoliko novih proizvoda namenjenih za sanaciju ispucalih i nestabilnih podloga. Posebno interesovanje kod prisutnih podopolagača izazvalo je predstavljanje novog ekološkog kontaktnog lepka UZIN WK 222 na vodenoj bazi

Laboratorije Uzin stalno razvijaju nove funkcionalne mogućnosti

UZIN saradnja sa partnerima

Firma UNIHEM Trading d.o.o. će u cilju bolje saradnje sa svojim partnerima, kao i radi lakše razmene važnih tehničkih informacija, u narednom periodu organizovati nekoliko stručnih seminara, sa fokusom na grupe proizvoda iz naše ponude.

UZIN UTZ Srbija d.o.o.

Novo iz UZIN-a – SwitchTec® sistem lepljenja podnih obloga

switchTec® sistem lepljenja podnih obloga

  Sistem lepljenja podnih obloga switchTec® omugaćava brzo i jednostavno polaganje novih podnih obloga sa obostrano visoko lepljivom folijom.
Izbor UZIN Plus - UZIN UTZ Srbija d.o.o.

Sanacija pukotina u košuljicama

Pre polaganja podnih obloga moramo obavezno proveriti  osobine osnovne podloge: ravnost podloge, pukotine,  diletacije, da li ima vlaznosti u podlozi, da li je podloga...
Pročitajte još :