46. Međunarodni Sajam građevinarstva

U susret 46. Međunarodnom sajmu građevinarstva, koji će se održati od 27. do 30. aprila 2022. godine, u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, u toku su pripreme za ovaj regionalni privredni događaj.

Višedecenijsko poslovno iskustvo afirmisalo je Sajam građevinarstva SEEBBE u svim oblastima građevinske delatnosti i utvrdilo respektabilan međunarodni karakter i liderski status manifestacije u ovom delu Evrope.

Kraj aprila u znaku sajma građevinarstva

Sajam će predstaviti sve segmente građevinske industrije u prisustvu najuspešnijih predstavnika iz svih oblasti građevinske delatnosti, od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata. Takođe, u ponudi će se naći i liftovi, a kao finalna delatnost, uključen je dizajn i opremanje enterijera.

Izlagački program obuhvata i inženjering, rekonstrukciju, mašine za obradu stakla, mašine za obradu profila za stolariju, najmoderniju građevinsku mehanizaciju, kompjuterske softvere u građevinarstvu, mašine i uređaje za industriju građevinskih materijala, najnovije materijale, uređaje za klimatizaciju i grejanje, montažne objekte…

Sajam gradjevinarstva
foto: sajamgradjevine.rs

Nacionalna izložba biće u organizaciji Indije, a najavljeno je i učešće izlagača iz Poljske.

Okrenut, pre svega, stručnoj publici i predstavnicima građevinskih kompanija i preduzeća koja gravitiraju ka toj privrednoj grani, svim učesnicima i poslovnim posetiocima 46. Sajma građevinarstva na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, koji je sa ciljem umrežavanja uspešno implementiran poslednjih godina na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma. Okupljanje sve većeg broja poslovnih posetilaca i jačanje biznis aspekta sajma omogućava da potencijalni investitori tokom manifestacije na jednom mestu naprave analizu i odabir, upoznajući se sa kompanijama koje predstavljaju eksponate, proizvode i svoju delatnost na najkvalitetniji način.

Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte plasira što širem krugu posetilaca i učini ih dostupnijim. Sajamske akcije i ekskluzivne pogodnosti, koje su sastavni deo izlagačkog nastupa, tradicionalno će privući veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju.

Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE zbog svoje sveobuhvatne ponude, brojnih prezentacija i mogućnosti komparacije kvaliteta i cena rekordnog broja eksponata, ovog proleća biće mesto koje privlači pažnju pre svega stručne, ali i šire javnosti i pojedinaca koji planiraju sopstvene građevinske projekte.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija Wienerberger Srbija.

Podsetimo se kako je to izgledalo 2019. godine.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs