‘Nordwood’ novi prodajno izložbeni salon

Nordwood je 7.aprila otvorio novi prodajno-izložbeni salon na Bulevaru Kralja Aleksandra 320 u Beogradu. Na otvaranju su bile prisutne kolege i saradnici iz sveta podova, arhitekte, investitori, gosti iz Grčke, kao novinarske ekipe iz “Glorie” i časopisa „Podovi”.

Prostor je uređen sa ukusom a predstavljeni su proizvodi koji će zadovoljiti veoma kompleksne zahteve kupaca. Asortiman proizvoda uključuje dobru sirovinu čvrstih drvenih podova, VerMeister lepkove i lakove, kao i prateći material kojim se ostvaruju odlični rezultati. “Nordwood” u ponudi ima razne vrste drveta kao što su: hrast, bukva, javor, jasen, tazmaniski hrast, orah i drugi.

Takođe možete izabrati egzotične vrste parketa: Iroko, Doussie, teak burma, Marbau, Tatjuba, kempas, Garapa, Bengkirai, Wenge… “Nordwood” je srpsko-grčka kompanija koja je specijazivana u ponudi ključnih solucija za drvene podne obloge. Sa dugim iskustvom na tržištu Rumunije, Grčke, Srbije i Crne Gore mogu vas snadbeti sa kvalitetnim proizvodima po najpovoljnijim uslovima na tržištu i veoma brzom isporukom na adresu. Ljubazno osoblje saslušaće sve vaše želje i na osnovu toga preporučiti vam najbolju opciju za vaš pod.

Prethodni tekstNovo iz UZIN-a – SwitchTec® sistem lepljenja podnih obloga
Sledeći tekstPodovi od masiva kroz vekove