Kako da osvežite Vašu terasu?

Jedan od najbžih, a ujedno i najlakših načina osvežavanja terase, jeste postavljlanjem drvene podloge na postojeće pločice ili podlogu. Predost drvene podloge na plastičnoj konstrukciji u odnosu na ostale, jeste u lakoj montaži i demontaži. Tokom zime, podlogu možete skloniti a i kada se terasa čistiti takođe. Podne daske se mogu seći čime se omogućava oblikovanje i usecanje oko stubova ili uglova.

Deking je potrebno bar jednom godišnje premazati zaštitnim sredstvom kako bi se osvežio njegov izgled i zaštitio ga od habanja,

Drvo u eksterijerima

Drvo u eksterijerima ume da bude izuzetno zahtevno za održavanje. Međutim, novi materijal koji se sastoji od mešavine kompatibilnog polimera i drveta ekonomičan je za spoljašnje okruženje, jer ima istu teksturu kao prirodno drvo, lako se odražva i čvrst je zahvaljući polimerima. Drvo nije potrebno uljiti ni  lakirati, ovaj materijal ne puca, ne truli i ne menja boju tokom vremena.

Silva Dec  kompanija

Silva Dec je francuska kompanija koja  proizvodi obloge za terase, bašte i bazene od ovoga materijala. Podne obloge su otporne na hlor i morsku so a ujedno, poseduju i najvišu klasu otpornosti na klizanje. Garancija koju Silva Dec nudi je 25 godina za privatne prostore, a 10 godina za javne, štiteći ih od napada insekata, plesni, gljivica i i protiv truljenja.