Koktel na otvaranju showroom-a

Uvek nam je čast i zadovoljstvo kada našu redakciju pozovete na prezantaciju proizvoda, otvaranje novog lokala ili showrooma. U ovom slučaju videli smo sve na jednom mestu. „Ceramix project“ iz Novog Sada je 26.oktobra 2010. otvorio vrata svog novog show room-a koji se nalazii u Kosovskoj ulici 21 (ugao Kosovske i Milovana Glišića). U Ceramixu su osmislili prostor, ne samo da bi prezentovali proizvode, već i da bi ponudili usluge dizajna i stručnu podršku klijentima.

Otvaranju su pristustvovale mnogobrojne arhitekate, kako „pripadnici stare – tako i nove garde“, klijenti i predstavnici italijanskih proizvođača keramike koja se može naći u ovom prelepo osmišljenom showroom-u. Među zvanicama posebno izdvajamo gospodina Marca Cenacchi-ja iz fabrike „Sant Agostino„ koja je svestski lider u oblasti dizajnirane keramike i odudara svojim kvalitetom i dizajnom od svega ostalog prisutnog na našim a i svetskom tržištu. Raznolika paleta njihovih proizvoda čini sveobuhvatan sistem, baziran na principima dizajna. On se neprestano preispituje u okviru istraživanja estetike, funkcionalnosti i tehnologije.

Ceramix koktel 1Ceramix showroomU prijatnoj atmosferi novog prostora prilagođenoj za rad sa arhitektama razmenjivala su se iskustva, diskutovalo se o izvednim objektima, komentarisale nove serije i uživalo u čarima predivnog vina i dobre hrane. Ceramix project je poznat po koncepcija rada koja podrazumeva usluživanje samo jednog klijenta u dogovoreno vreme i posvećivanje pune pažnje investitoru i njegovim željama. Oni ostaju verni svom načinu rada, ali ćete sada u veoma prijatnom prostoru imati više inspiracije za vaš enterijer. Zadatak „Ceramix projecta“ je da kupatilo učini udobnijim i estetski stimulativnim prostorom, a njihovoj ponudi je zaista teško odoleti.

Ceramix koktel 3Ceramix koktel 2Za one koji nisu upućeni, a verujem da je takvih malo, napomenućemo da je Ceramix project već 10 godina prisutan na našem tržištu i da zastupaju 21 fabriku iz Italije. Pored keramike kod njih možete naći neverovatan izbor hidromasažnih kada ,od kojih zastaje dah, proizovdjača Tresse grupo, Hafro, Glass, Sanitarije Galassia, slavine Newform i Italmix, kao i profile i izolaci-je Schluter Systems. Pored svega toga ovde možete i videti čudesno dizajnirane radijatore italaijanske fabrike Cordivari koji se prave u više od 50 boja i još mnogo mnogo toga…

U svakom slučaju toplo Vam preporučujemo da ih kontaktirate i posetite u novom showroom-u jer njihov sistem rada omogućava rešavanje kompleksnih problema i poboljšanje ekskluzivnosti nivoa projekta.

www.ceramixproject.comCeramix Project d.o.o.
Kosovska 24,21000 Novi Sad, Srbija
T. +381 21 66 11 211
M. +381 63 516 001
E. office@ceramixproject.com
W. www.ceramixproject.com

Prethodni tekstDream collection – pod sa karakterom
Sledeći tekstLignoluks masa za fugovanje parketa