Virtuelni obilazak ACO izložbenog prostora

ACO Grupa u okviru koje posluje i ACO Srbija i Crna Gora od 2003. godine, jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata.

Kompanija ACO nastoji da uvek ima inovativan pristup poslovanju. Tako su za kraj 2020. godine odlučili da obraduju saradnike i partnere mogućnošću da ACO izložbeni prostor posete i u ovim specifičnim okolnostima.

S toga su ponosni da vas obaveste da je od danas aktivna stranica www.acoshowroomtour.rs putem koje možete virtuelno posetiti ACO izložbeni prostor i bliže se upoznati sa ACO filozofijom i rešenjima.

aco logo 130px za potpis
ACO građevinski elementi d.o.o.
III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstČastimo za naš jubilej – U pripremi 50. broj časopisa “PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija”
Sledeći tekstUzin doprinosi razvoju internacionalnog brenda uz Instagram
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.