ACO nastavlja sa radom na Savskom trgu i tokom vanrednog stanja

ACO Grupa u okviru koje posluje i ACO Srbija i Crna Gora, jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. ACO grupa broji više od 4800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 30 proizvodnih centara. Stubovi ACO korporativne kulture su autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva. Snaga ACO kompanije ogleda se i u komunikaciji u okviru koje se neguje povezivanje kreativnosti, znanja i iskustva na globalnom nivou. Kompanija ACO nastavlja sa radom i tokom vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa.

Za sve projekte koji su u fazi izvođenja i tokom ovih vanrednih okolnosti, kao što je Savski trg, kompanija ACO Srbija i Crna Gora nastavlja da se trudi da isporukama podrži rad njihovih partnera kako bi radovi bili obavljeni u skladu sa rokovima i po najvišim standardima.

Savski trg
Radovi u toku na Savskom trgu u Beogradu

aco logo 130px za potpis

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstKreativne ideje za farbanje uskršnjih jaja (FOTO)
Sledeći tekstPreporuke CDC-a: Evo kako da pravilno dezinfikujete dom
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.