Međunarodna izložba keramike se vratila: vrhunac godine

Manifestacija, koja će se održati u Bolonji od 26. do 30. septembra 2022. godine u paviljonima Sajma, predstavlja najznačajniju međunarodnu manifestaciju za one koji se bave dizajnom materijala za oblagnje površina, keramikom i sektorom kupatila, a na prethodnom sajmu učestvovalo je preko 62.000 posetilaca.

Otkrijte sa nama i pratite www.podovi.org, sve korisne informacije za učešće na sajmu: izlagači, ulaznice, događaji. I ne propustite priliku da poslujete zahvaljujući Cersaie Digital.

5 dana potpunog uranjanja u svet keramike

Sajam Cersaie u Bolonji je ponovo u boljoj formi nego ikada sa Međunarodnom izložbom keramike za arhitekturu i nameštajem za kupatila. Petodnevni događaj koji aktivira profesionalce iz industrije i potrošače kako bi sa podstakla diskusija i međusobno upoznavanje. Savršen način da uhvatite korak sa tržišnim trendovima, najnovijim vestima i modom koja vodi svet dizajna.

Međunarodni sajam Cersaie 2021. predstavljao je 134 zemlje sa 626 izlagača (od kojih 236 iz inostranstva) na velikoj površini od 150.000 kvadratnih metara. Plodno okruženje, dakle, što potvrđuje i prošlogodišnji broj sa 62.943 prisutnih posetilaca (od toga 24.019 iz inostranstva) i 464 novinara.

Izlagači sajma Cersaie za profesionalce u sektoru

Vodeće međunarodne kompanije biće portparoli najnovijih trendova u oblasti površina, kupatila i završnih obrada za arhitektonski prostor.

U 15 izložbenih hala prisutnih na Sajmu, izvođači i potrošači će moći da ocene najzanimljivije produkcije kompanija od međunarodnog značaja u oblasti površinskog dizajna (u keramici i drugim materijalima) i opremanja kupatila. Veliki izbor keramičkih površina, drvenih podova, tapeta, kupatila, kamina, sauna, dizajnerskih slavina, kada i sanitarija u skladu sa najnovijim trendovima.

Prodavci će imati na raspolaganju 140.000 kvadratnih metara za izlaganje osnovne delatnosti svoje kompanije i uspostavljanje komercijalnih odnosa sa izvođačima, dizajnerima enterijera i potrošačima. Dodirujući karakteristike različitih proizvoda iz prve ruke, biće moguće uporediti najrazličitije kombinacije da biste stvorili moderno, evokativno i realno okruženje.

Iskoristite kredite za obuku u Città della Posa

Posebna pažnja posvećena je onima koji traže profesionalni razvoj ili obuku i kurseve. Registar arhitekata i dizajnera priznaje i dodeljuje besplatne bodove za obuku tokom posete Međunarodnoj izložbi keramike i drugih događaja u kalendaru. U Città della Posa postoji i prostor koji je isključivo posvećen obuci za arhitekte, geodete i inženjere namenjen temama polaganja keramičkih pločica.

Cersaie predstavlja neizostavnu priliku za sve one koji žele da renoviraju svoj dom

Oni koji traže inspiraciju za renoviranje svoje kuće mogu pronaći zanimljive ideje u „Cersaie Disegna la tua Casa“. Otvoreni prostor u četvrtak i petak gde će se dizajneri časopisa za nameštaj i stručnjaci iz proizvodnih kompanija staviti na raspolaganje posetiocima uz besplatne konsultacije.

cersaie logo

www.cersaie.it