Laminantni pod iznad Vaših očekivanja!

Veliki broj laminatnih podova je dizajniran tako da izgleda kao da je od punog drveta, a to je sjajno – jer laminatni podovi od drveta mogu biti pristupačna alternativa izdržljivom drvetu. Ali nije obavezno da morate imati laminat sa jednostavnim drvenim dizajnom poda. Ako ste raspoloženi za nešto malo više ekscentričnog, moderne tehnike proizvodnje laminata podrazumevaju da možete to i apsolutno imati!

Nije bitno kakav efekat pokušavate postići unutar svog životnog prostora – bilo da se radi o svetlom, šarenom izgledu ili neobaveznom, na tržištu se nude krajnje nekonvencionalna rešenja koja Vam u mnogome olakšavaju izbor.

Istina je da laminatni podovi obično izgledaju poput drvenih. Pojedini dobavljači nude neuobičajene proizvode od podnih obloga, koji su odlični za domove koji su malo van običnog…

Crni laminat

Pločice su fantastična alternativa laminatima od drveta, a sjajni crni laminat je savršeni primer za to. Reflektivni furnir može učiniti da soba bude izuzetno prostrana. Ukoliko želite moderan salon, potreban Vam je ovakav pod.

Najveće tržište laminata u Evropi je Nemačka
Crni laminat

Ako Vam crni laminat nije interesantan, sigurno će mermeran pod biti dobra zamena u stvaranju savršenog zračnog, otvorenog osećaja u kuhinji, ali će izgledati i prilično dobro u dnevnoj ili spavaćoj sobi.

Mozaik laminat

Mozaik laminat donosi eksploziju boja u Vaš životni prostor. Šara je klasična, ali šeme pomalo divljih kontrasta i kombinacija boja, čini dizajn idealnim za svaki enterijer.

Akvamarin laminat
Akvamarin laminat

Naravno, laminati u drvetu su i dalje senzacionalni izbor. Ukoliko Vam se laminat baš dopada na drvetu, onda imajte na umu da ste bogati za jedan strašno šik dizajn u Vašem domu!

Prethodni tekstMalč – prirodni materijal za ukras i zaštitu
Sledeći tekstTikkurila – Royal Parquet Osnovni i Završni parket lak