Kvalitet, tradicija i inovacija

Nekada dostupan samo kraljevima, kada je parket krasio kraljevske i plemićke dvorove, sada se može naći i u domu svakoga, pa čak i kod onih sa tradicionalnim i istančanim ukusom.

Lamar hand made parketi iz kolekcije Art su mozaik parketi i predstavljaju pravu umetnost naših zanatlija na kojima su vidljivi, tradicija, iskustvo i nasleđe njihovih predaka. Tradicija duga vekovima, koja se ceni više kao umetnost nego kao zanat, je garancija da ste sebi priuštili pod prave vrednosti.

Svako drvo je vredno i jedinstveno. Zahvaljujući svojoj lepoti i kvalitetu ima širok spektar primene, pri čemu zahteva odgovarajuću pripremu, stručnu obradu ali i zaštitu. Zato ga čovek već hiljadama godina koristi u najširim sferama svog života. Njegova lepota, stvorena od same prirode i formirana kroz godine, dizajnerima obezbeđuje neograničenu inspiraciju za uređenje enterijera i unutrašnje dekoracije. Tako, njegovom obradom najsavremenijim metodama, nastaju najpostojaniji i najizdržljiviji LAMAR troslojni parketi jedinstvene lepote .

Naslovna fotografija: Stevica Mrđa

lamar

LAMAR flooring d.o.o.
Bulevar Oslobođenja 18c
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 (0) 11 36 90 247
Mob: +381 (0) 63 303 506
Mail: office@lamarflooring.com
www.lamar-parket.com

 

Prethodni tekstKvalitetna zaštita drvenih površina – Poliuretanski lak za parket
Sledeći tekstKeramičke pločice velikog formata inspirisane prirodom