Kvalitet i estetika podnih obloga

Floorex company, sa 15 godina bogate tradicije, ušla je u 2024. godinu s još većim ambicijama, iako već tri godine beležimo impresivne rezultate u prodaji i ugradnji podnih obloga. Kao lojalni partner Tarkett-a, prepoznatljivi smo na tržištu po kvalitetnoj prodaji i stručnoj ugradnji PVC podnih obloga.

Naša strast prema inovativnim rešenjima motivisala nas je da proširimo našu ponudu i povećamo prisutnost na tržištu. Osim PVC podova, Floorex company sada nudi široku paletu podnih rešenja, uključujući tekstilne podne obloge u pločama i rolnama, LVT podove, laminirani parket, epoksidne i poliuretanske podove, PVC hidroizolacione folije za krovove i temelje te mnoge druge proizvode.

Naša predanost kvalitetu, dugogodišnje iskustvo i stručnost garantuju Vam da ćete pronaći idealno rešenje za svaki prostor u vašem domu ili poslovnom okruženju. Floorex company se ponosi svojim dosadašnjim uspesima, ali smo spremni još više rasti i nadmašiti Vaša očekivanja. Gledamo prema budućnosti sa ciljem postavljanja novih standarda u industriji podnih obloga, donoseći lepotu i funkcionalnost u svaki kutak Vašeg prostora.

Floorex je stekao poverenje brojnih klijenata zahvaljujući našem posvećenom timu stručnjaka koji pruža vrhunsku uslugu, rešavajući svaku izazovnu situaciju sa lakoćom. Naša misija je stvoriti okruženje u kojem kvalitet i estetika podnih obloga dolaze u savršenom skladu, ispunjavajući Vaše potrebe i želje. Nastavljamo da sarađujemo sa Tarkett-om kako bismo osigurali najnovije inovacije i najbolje proizvode na tržištu. Naša strast prema podnim rešenjima pokreće nas da budemo korak ispred konkurencije, nudeći Vam najmodernije trendove i tehnologije u podnoj industriji. Floorex company je više od prodaje podnih oblogama, mi smo partner koji Vam omogućava da pretvorite svoje prostore u prava umetnička dela, gde lepota, funkcionalnost i trajnost idu ruku pod ruku.

Floorex company logo

FLOOREX COMPANY d.o.o.

Podne obloge, hidroizolacione folije
23. srpske udarne divizije 35g, 11000 Beograd
T. +381 11 3940 401
M. +381 63 800 88 19
E-mail: floorexcompany@yahoo.com
Web: www.floorex-company.rs

Prethodni tekstOdrživost ostaje glavna tema za DOMOTEX 2024.
Sledeći tekstIsomat visokokvalitetni i izdržljivi industrijski podni sistemi