ACO odao počast simbolu modernog Beograda

Kroz Karađorđevu ulicu je davne 1894. godine prvi put prošao jedan od simbola modernog Beograda, tramvaj na električni pogon.

Kako bi odala počast ovoj ulici i njenoj dugoj istoriji, kompanija ACO je tokom poslednje rekonstrukcije ugradila specijalne tramvajske slivnike za odvodnjavanje šina, Monoblock RD sistem za linijsko odvodnjavanje ulica u antracit boji, koja se uklapa sa okolnom završnom površinom i ACO Bituplan šaht poklopce, koji zbog svoje specijalne konstrukcije predstavljaju dugotrajno rešenje za ulice sa visokom frekvencijom saobraćaja, specijalno u ovu svrhu ukrašene grbom grada Beograda.

www.aco.rs

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstVinilni podovi u stilu vodećih majstora
Sledeći tekstLG Electronics dobitnik rekordnog broja nagrada na sajmu CES 2020
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.