ACO sistemi za odvodnjavanje na Savskom trgu

Pažljivom rekonstrukcijom Savskog trga očuvani su svi istorijski slojevi koji ovom delu grada daju autentičnost i jedinstvenu kombinaciju starog duha prestonice i najmodernijih arhitektonskih rešenja.

odvodnjavanje
Foto: ACO / ACO Multiline Seal In je rezultat kontinuiranog ulaganja kompanije ACO

Zahvaljujući i inovativnom rešenju kompanije ACO, proizvodu ACO Multiline Seal In, trg je dobio potpuno nov izgled i pešačku zonu – prostran, moderno dizajniran i ozelenjen javni prostor, prilagođen pešacima i biciklistima.

savski trg
Foto: ACO / Odvodnjavanje na Savskom trgu

ACO Multiline Seal In je rezultat kontinuiranog ulaganja kompanije ACO u razvoj kanala za linijsko odvodnjavanje, a rešenje je apsolutna vodonepropusnost spoja korišćenjem gumene zaptivke integrisane u telo kanala, te se ovom tehnologijom trajno štite okolni slojevi od izliva vode.

savski trg
Foto: ACO / Zahvaljujući i inovativnom rešenju kompanije ACO, proizvodu ACO Multiline Seal In, trg je dobio potpuno nov izgled i pešačku zonu

Bogat izbor pokrivnih rešetki (različitih po izgledu, boji i materijalu), nudi mogućnost oblikovanja, stvaranja i naglašavanja jedinstvenog dizajna, uz garantovano optimalno odvodnjavanje i održivost sistema. Popularni šlic kanal, ACO SlotTop je diskretno, funkcionalno rešenje koje daje arhitektama slobodu dizajniranja sa potpunom sigurnošću posetilaca, kao što je to primenjeno u radijusu Savskog trga.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs