Vesti ACO sistemi za odvodnjavanje na Savskom trgu

ACO sistemi za odvodnjavanje na Savskom trgu

savski trg

Pažljivom rekonstrukcijom Savskog trga očuvani su svi istorijski slojevi koji ovom delu grada daju autentičnost i jedinstvenu kombinaciju starog duha prestonice i najmodernijih arhitektonskih rešenja.

odvodnjavanje
Foto: ACO / ACO Multiline Seal In je rezultat kontinuiranog ulaganja kompanije ACO

Zahvaljujući i inovativnom rešenju kompanije ACO, proizvodu ACO Multiline Seal In, trg je dobio potpuno nov izgled i pešačku zonu – prostran, moderno dizajniran i ozelenjen javni prostor, prilagođen pešacima i biciklistima.

savski trg
Foto: ACO / Odvodnjavanje na Savskom trgu

ACO Multiline Seal In je rezultat kontinuiranog ulaganja kompanije ACO u razvoj kanala za linijsko odvodnjavanje, a rešenje je apsolutna vodonepropusnost spoja korišćenjem gumene zaptivke integrisane u telo kanala, te se ovom tehnologijom trajno štite okolni slojevi od izliva vode.

savski trg
Foto: ACO / Zahvaljujući i inovativnom rešenju kompanije ACO, proizvodu ACO Multiline Seal In, trg je dobio potpuno nov izgled i pešačku zonu

Bogat izbor pokrivnih rešetki (različitih po izgledu, boji i materijalu), nudi mogućnost oblikovanja, stvaranja i naglašavanja jedinstvenog dizajna, uz garantovano optimalno odvodnjavanje i održivost sistema. Popularni šlic kanal, ACO SlotTop je diskretno, funkcionalno rešenje koje daje arhitektama slobodu dizajniranja sa potpunom sigurnošću posetilaca, kao što je to primenjeno u radijusu Savskog trga.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstModerni laminati su estetski neodoljivi
Sledeći tekstBIMECO podovi za prodavnice