Kompanija ACO obezbedila sigurno odvodnjavanje na Trgu republike

Urbano formiranje Trga republike u Beogradu počelo je davne 1882. godine, kada je izgrađen spomenik knezu Mihailu i od tada se on zadržava kao centralna tačka starog dela Beograda.

Prilikom rekonstrukcije trga, zbog njegove velike slivne površine i pada sa samo jedne strane, sistemi za odvodnjavanje su morali da budu fabrički izrađeni po meri sa posebnom visinom kako bi se uklopili u zadate zahteve.

sistem za odvodnjavanje
Fabrički izrađeni sistemi za odvodnjavanje

Kompanija ACO sa ponosom može da kaže da je sa svojim, specijalno izrađenim po meri rešenjima, ACO Multiline sa SlotTop rešetkom, Qmax kanalom i TopTek paving poklopcima, obezbedila sigurno odvodnjavanje Trgu republike koje se potpuno uklapa u njegov nov izgled.

trg republike
ACO sistem za odvodnjavanje na Trgu Republike
sistem za odvodnjavanje
ACO sistem za odvodnjavanje na Trgu Republike

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstLak ili ulje kao zaštita parketa?
Sledeći tekstDeking od termotretiranog drveta
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.