Magični drveni podovi za Vaš enterijer

Magic Floor nastoji da u Vaše domove unese čistu energiju prirode. Zato se trudimo da naši podovi budu napravljeni od najkvalitetnijeg drveta, pažljivo obradjenog i tako postavljenog da u svakom kutku Vašeg doma možete osetiti dodir prirode. Iako se u okviru naše ponude nalazi široka paleta raznih vrsta brodskih podova, masiva, deckinga i parketa mi smo uspeli da poslujemo u harmoniji sa prirodom poštujuci životnu sredinu.

Magic Floor – brodski pod je naš ekskluzivni proizvod, koji se od ostalih izdvaja po svojoj jedinstvenoj strukturi. Na 14mm vodootporne šperploče nastavlja se sloj masiva od 6mm. Magic Floor ne reaguje na vlagu, nema povlačenja, gibanja, niti se stvaraju pukotine. Dimenzije i boju prilagodjavamo zeljama i potrebama naših klijenata. Originalnost, profesionalnost, neograničenost u ispunjavanju i najneobicnijih zahteva upravo su neki od razloga zašto se naši podovi mogu sresti u velikom broju poslovnih i privatnih objekata na teritoriji Srbije.

Brodski pod
Magic Floor d.o.o. – Prodaja i ugradnja parketa – brodski pod

Hakwood naš strateški partner iz Holandije je lider u proizvodnji podova svetske reputacije. Koristeći obnovljive izvore drveta iz SAD i Evrope, Hakwood se specijalizovao za proizvodnju visokokvalitetnih, unikatnih dvoslojnih podova velikog formata i podova od punog drveta. Hakwood podovi su napraveljeni od najkvalitetnijih svestkih vrsta: američkog oraha, teaka, merbaua, iroka, wenge, zebrana, slavonskog hrasta… Izuzetno su stabilni i sasvim odgovarajuci za ugradnju na podno grejanje.

Rubio Monocoat naš strateški partner iz Belgije je lider u proizvodnji svih vrsta ekoloških ulja za zaštitu drveta kako za enterijer (podovi, komadni namestaj) tako i za eksterijer (decking, fasade). Rubio ekološka ulja štite i boje Vaše drvo u samo jednom sloju, a na raspolaganju Vam je preko 50 boja, koje poštuju i zadržavaju izgled i utisak prirodnog drveta. Ne sadrže vodu, VOC 0%, prijanjaju na sve vrste podloge i imaju malu potrošnju: 1l za 30 do 50m2.

Magic floor
Magic Floor d.o.o. – časopis „PODOVI – hidroizolacija & termoizolacija“

Posetite nas, iznesite svoje ideje i mišljenje, a mi ćemo nastojati da se Vaše želje u kreiranju doma ostvare i postanu deo naših “Gerat flooring stories”.

www.magicfloor.rsMAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rswww.magicfloor.rs