Kashani drveni nameštaj za kupatilo

Kashani je Izraelska firma koja spaja najsavremeniju arhitektonsku funkcionalnost sa veštinama dizajna, kao i veštine izrade kako bi proizveli najlepši drveni nameštaj za kupatilo. Ovi proizvodi su dostupni u malim količinama, jer se proizvode u ograničenim serijama i samim tim im se lako daje lični pečat krajnjeg korisnika.

Svaki dizajn počinje kao skica na listu papira, pre nego što se promeni u elektronski prototip za koji se koristi 3D modelovanje. Posle sveobuhvatnog testiranja, predmeti se proizvode od drveta koji na CNC glodalici koja se ručno kontroliše. Kashani trenutno generiše tri različite serije koje je razvio Yonatan AssoulineNaty Moskovich : Recorded up, Wood & White i Alpha.

Serija Wood & White proizvodi se koristeći CNC tehnologiju kako bi stvorili drvo sa kojim se može prikazati atraktivna razika, jer se koristi bela boja u prahu. Na primer, samostojeća kada Sandra se kombinuje sa umivaonikom Alex, kao i sa praktičnim Corian policom, a takođe može lepo upariti i sa Rif Raf solicom.

Autor teksta: imactoy.com

Prethodni tekstSaveti za održavanje vinilnih podova
Sledeći tekstKako odabrati odgovarajuću boju granita za Vaš pod?