Kakvo osvetljenje prija vašem dekingu?

U kreiranju vašeg dekinga od velike važnosti je osvetljenje koje doprinosi stvaranju posebno prijatne i opuštjuće atmosphere u predvečernjim satima. Inspirisani prirodom i održivom modernom tehnologijom, na tržišt postoje razne opcije osvetljenja.

Mimo osvetljenje

Najnoviji trend u osvetljenju se formira od glatkog kamenja koje se može oblikovati po želji, i postaviti na željeno mesto. To kamenje je bežično, lako se puni, pa čak i pluta, što ih čini idealnim. Uz upotrebu daljinskog upravljača možete ih kontrolisati na mestima koja nisu lako dostupna i u blizini. Svetla su izrađena od energetski efikasnih LED dioda koje se ne pregrevaju niti preterano crpe energiju. Mimo svetlo je energetski efikasno jer je inspirisano prirodom i koristi posebnu tehnologiju osvetljenja.

Vrste osvetljenja

Proizvođači nude širok spektar osvetljenja: LED osvetljenje, solarno osvetljenje, landscape osvetljenje, stepenišno i raznorazne sijalice pomoću kojih možete kreirati jedistvenu atmosferu u vašoj kući, oko bazena ili bašti.

Osvetljenjem poda ili dvorišnih površina dobija se jedinstveni efekat u prostoru, dok se rešenja, kao i primene tehnologije korišćene u ovom vidu dekoracije neprestano usavršavaju.

Dekorativno osvetljenje dobija svoju glavnu funkciju kada se postavi na otvorenoj površini kao ukrasni pejzažni detalj: staza ili terasa. Isticanjem arhitektonskih detalja i motiva, menja se u potpunosti utisak koji jedan prostor ostavlja.

Kreativnim rešenjima i modernom tehnologijom, podno osvetljenje postaje efektno kako u spoljašnjem prostoru, tako i u dekorisanju enterijera.