Listva Attractive Wood – najbolje iz Rusije

Kompanija Listva Attractive Wood bavi se uvozom i trgovinom drvnih proizvoda iz Rusije na tržiste Srbije, pre svega rezane građe od Sibirskog Ariša. Nudimo našim kupcima izuzetno visoki kvalitet i veleprodajne cene. U našem skladištu u Srbiji (Subotica) uvek na stanju imamo terasnu dasku (deking) od Sibirskog Ariša u više klasa. 

Foto: Profilisani elementi proizvode se u skladu s ruskim eksportnim standardom GOST 26002
Foto: Profilisani elementi proizvode se
u skladu s ruskim eksportnim standardom GOST 26002

Listva Attractive Wood d.o.o nudi Vam visokokvalitetnu terasnu dasku i druge profilisane elemente od pravog Sibirskog Ariša, koji uspeva u ekološki čistoj regiji Istočnog Sibira. Naša sopstvena proizvodnja profilisanih elemenata u Ruskoj Federaciji specijalizovana je isključivo za izradu proizvoda od Sibirskog Ariša.

Za svoju proizvodnju mi koristimo samo kvalitetno drvo Ariša, upravo iz regiona Istočnog Sibira, zato što samo tamo, u surovim klimatskim uslovima i dužini hladne zime, uspeva Ariš sa najboljim karakteristikama. Profilisani elementi proizvode se u skladu s ruskim eksportnim standardom GOST 26002 – 83 «Rezana građa četinara severne klasifikacije pripremljena za eksport. Tehnički uslovi».

Kompanija Listva Attractive Wood bavi se uvozom i trgovinom drvnih proizvoda iz Rusije
Kompanija Listva Attractive Wood bavi se uvozom i trgovinom drvnih proizvoda iz Rusije

Naši proizvodi odlikuju se visokim kvalitetom, 100 % su ekološki, i imaju lep izgled. Oni su dugotrajni i odlikuju se visokom postojanošću na faktore spoljne sredine, usklađene sa
besprekornom estetikom (terase, bazeni, plaže, pristaništa, i tome slično). Naše skladište u Srbiji se nalazi u Subotici. Vršimo nabavku i isporuku terasne daske sopstvene proizvodnje, a takođe primamo narudžbe za isporuku drugih profilisanih elemenata od Sibirskog ariša.

LISTVA ATTRACTIVE WOOD doo
A. Žikice Jovanovića Španca 8, 24000 Subotica
M. +381 65 289 52 41
E. listva.aw@gmail.com
W. www.listva-aw.com