Čelični deking

Čelični deking nudi iskustvo bez premca, i pružaju kompletan užitak podnog sistema.

SVESTRANOST

Čelični deking ispunjava SDI specifikaciju zahvaljujući kojoj se mogu primeniti u širokom spektru projekata i strukturnih dizajna. Osobine čelika su takve, da sa maksimalnom efikasnosti dizajna i izrade čeličnog dekinga, prozvodi se pod visoke jačine u odnosu na težinu. Kao rezultat, isporuka, montaža, i strukturni troškovi mogu biti niži nego drugi sistemi.

Postavljanje čeličnog dekinga

ATRAKTIVAN IZGLED

Iako je čelični deking prvenstveno strukturna komponenta, on je i vizuelno atraktivan, jednostavan za održavanje, trajan, estetičan i prijatan.

Izgled čeličnog dekinga

DOKAZANA TRAJNOST

Čelični deking se postavlja na licu mesta na zadovoljavajući način već više od pola veka, čime ukazuje na indikativnu trajnos proizvoda.

EKONOMIJA I VREDNOST DEKINGA

Vrednost je određena kombinacijom početnih troškova, troškova životnog ciklusa, i ukupnih performansi. Čeični deking kombinuje nižu cenu sa vrhunskim performansama.

KOMPOZITNI ČELIČNI DEKING

Kompozitni čelični deking ima rebrasti profil sa reljefom, dizajniranim tako da povezuje betonske ploče, zarad stvaranja armirano betonske ploče.

Deking dizajnČelični deking je hladno formiran valoviti lim podržan od čeličnih greda. Razvijen je kako bi obezbedio efikasan strukturni proizvod za upotrebu u krovnim i podnim sistemima.

Prethodni tekstRENEXPO®BiH vodeća energetska platforma za eksperte u regionu
Sledeći tekstPodno grejanje na struju