Bjelin unapređuje enterijere u SAD uz pomoć Revolution Mills i vrhunskih proizvoda sa čvrstim jezgrom

Bjelinova linija podova s čvrstim jezgrom uzela je Sjedinjene Američke Države kao oluju nakon što je predstavljena u saradnji s kompanijom Revolution Mills, koja je imenovana nacionalnim distribucijskim partnerom za tu liniju. Osnaženi revolucionarnim tehnologijama, Bjelinova linija podova s čvrstim jezgrom predstavlja konačno rešenje za vodootporne podove i ekološki je održivija od tradicionalnih opcija.

„Revolution Mills je pokrenut 2016. godine i brzo je rastao“, rekao je Zak Adams, generalni menadžer Bjelin-a za SAD „Oduševljeni smo što smo pokrenuli našu visokoperformantnu liniju krutog jezgra putem Revolution Mills-a i radujemo se ovoj saradnji. Partnerstvo je dokaz našeg rasta na tržištu SAD.“

Revolution Mills je inovativni proizvođač podova koji pruža tepihe za domaćinstva, SPC i tepih pločice. Sa sedištem u Severnoj Karolini, porodična kompanija ima dugu tradiciju promovisanja novih inovacija.

„Uvek smo bili pioniri u usvajanju nove tehnologije“, rekao je Zak Kenedi, upravni partner u kompaniji Revolution Mills. „Izgradili smo sve naše proizvode oko performansi i verujemo da su Liteback™ i 5G Dry™ najbolje inovacije u SPC-u u dugom vremenskom periodu. Potrošači sve više biraju tvrde podne proizvode širom kuće i verujemo da će Välinge i Bjelin uvek imati najnovije i najbolje inovacije, bez obzira na kategoriju tvrde površine.“

Bjelinova kolekcija skandinavski dizajniranog čvrstog jezgra sadrži tehnologiju reljefa u registru (EIR) za luksuzan izgled drveta, a uključivanjem revolucionarne Liteback™ tehnologije, koju razvija sestrinska kompanija Bjelin – Välinge Innovation, postaje lakša, lakša za rukovanje i bolje apsorbuje zvuk. Smanjenjem materijala sa zadnje strane panela podova od kamena – plastičnog kompozita (SPC), oni postaju do 20% lakši, što ih čini održivim izborom koji doprinosi smanjenju emisije CO2 putem smanjenja potrošnje materijala i poboljšane efikasnosti transporta.

Isti metod koji minimizuje težinu podnih obloga takođe poboljšava i njihova svojstva smanjenja zvuka, što direktno smanjuje zvuke hodanja u istoj prostoriji za čak 44% i ograničava udarne zvuke između spratova višespratnih zgrada.

Za ultimativno rešenje vodootpornih podova, ovaj proizvod je osnažen tehnologijom zaključavanja poda 5G Dry™ koja je nepropusna, što ne samo da obezbeđuje brzu instalaciju, već takođe ima vodonepropusne spojeve koji sprečavaju prodor vode između panela i oštećenje potpoda. Bjelin sa nestrpljenjem iščekuje da podeli više vesti kako kompanija nastavlja da razvija svoje poslovanje.

BJELIN d.o.o. logo

BJELIN d.o.o.
www.bjelin.com

Prodajni predstavnici za Srbiju:

* Vujnović Enterijeri d.o.o.
www.vujnovicenterijeri.rs
* Pinoles d.o.o.
www.pinoles.com

Prethodni tekstKako dizajnirati kuhinju – vanvremensku i uvek atraktivnu
Sledeći tekstKako od lošeg betona napraviti novi?