Industrijski podovi Visok kvalitet poda

Visok kvalitet poda

Pitura, kvalitetni podovi

Pitura je preduzeće osnovano 1995. godine. Osnovna delatnost Piture je proizvodnja visokokvalitetnih boja i lakova za drvo, metal, beton i puteve. Širok spektar osnovnih i završnih boja namenjen je prvenstveno industriji a potom i širokoj, pojedinačnoj potrošnji.

Danas PITURA ima izgrađeno mesto na tržištu, prepoznatljivo po viskokom kvalitetu i raznovrsnoj paleti atestiranih proizvoda, kao i po velikoj fleksibilnosti da ogovorimo i na najmanje zahteve kupaca.

Visok kvalitet naših proizvoda zasniva se na sopstvenim saznanjima u proizvodnji koja se stalno inoviraju i na korišćenju kvalitetnih sirovina renomiranih proizvodjača kao što su Bayer, Ciba, Basf, DuPont

U proizvodnom asortimanu proizvodi su podeljeni na osnovu vida zaštite. Proizvodni program čine osnovni i završni premazi za: drvo, metal i mineralne podloge.Trend praćenja inovacija je potvrda da su osim rastvaračkih premaza  razvijeni: vodorazredivi premazi, debeloslojni premazi (sadržaj VOC-a<30), high solids premazi (sadržaj VOC-a<10) i premazi sa 100% sadržaja čvrstih materija.

Pitura epoksidni pod

Epoksidni i poliuretanski podovi su sa 100% sadržaja čvrstih materija, atestirani na higijensku ispravnost u Gradskom zavodu za zaštitu zdravlja. Izrađeni su na bazi niskomolekularnih veziva,koje im daje tečljivost, pa se nazivaju „samorazlivajući“. Predlog sistema zaštite mineralnih podloga zavisi od eksploatacionih uslova: mehaničkih, hemijskih, termičkih i vremenskih uticaja.

Tabelarni prikazdipl.ing.Srbljanović Svetozar

Pitura d.o.o.
Slobodana Bajića 1, 11080 Zemun Polje, Srbija
tel:   (+381 11) 3755-426  (+381 11) 3755-426      
fax: (+381 11) 3755-427
info@pitura.co.rs
www.pitura.co.rs

Prethodni tekstToplina porodičnog doma
Sledeći tekstPluta direktno iz Portugalije