Industrijski podovi Visok kvalitet poda

Visok kvalitet poda

0
Pitura, kvalitetni podovi

Pitura je preduzeće osnovano 1995.godine. Osnovna delatnost Piture je proizvodnja visokokvalitetnih boja i lakova za drvo, metal, beton i puteve. Širok spektar osnovnih i završnih boja namenjen je prvenstveno industriji a potom i širokoj,pojedinačnoj potrošnji.

Danas PITURA ima izgradjeno mesto na tržištu , prepoznatljivo po viskokom kvalitetu i raznovrsnoj paleti atestiranih proizvoda , kao i po velikoj fleksibilnosti da ogovorimo i na najmanje zahteve kupaca.

Visok kvalitet naših proizvoda zasniva se na sopstvenim saznanjima u proizvodnji koja se stalno inoviraju i na korišćenju kvalitetnih sirovina renomiranih proizvodjača kao što su Bayer, Ciba, Basf, DuPont

Pitura epoksidni podU proizvodnom asortimanu proizvodi su podeljeni na osnovu vida zaštite.Proizvodni program čine osnovni i završni premazi za:drvo,metal i mineralne podloge.Trend praćenja inovacija je potvrda da su osim rastvaračkih premaza  razvijeni :vodorazredivi premazi, debeloslojni prema-zi(sadržaj VOC-a<30), high solids premazi(sadržaj VOC-a<10) i premazi sa 100% sadržaja čvrstih materija.

Epoksidni i poliuretanski podovi su sa 100% sadržaja čvrstih materija,atestirani na higijensku ispravnost u Gradskom zavodu za zaštitu zdravlja.Izradjeni su na bazi niskomolekularnih veziva,koje im daje tečljivost,pa se nazivaju “samorazlivajući”.Predlog sistema zaštite mine-ralnih podloga zavisi od eksploatacionih uslova:mehaničkih,hemijskih , termičkih i vremenskih uticaja.
Tabelarni prikaz
dipl.ing.Srbljanović Svetozar

Pitura d.o.o.
Slobodana Bajića 1, 11080 Zemun Polje, Srbija
tel:   (+381 11) 3755-426  (+381 11) 3755-426      
fax: (+381 11) 3755-427
e-mail: info@pitura.co.rs
www.pitura.co.rs