Kako do kvalitetnih podova u kratkom roku?

Kako je pod jedna od najvećih, najuočljivijih i najčešće korišćenih površina svakog prostora, sa odabirom materijala za podnu oblogu morate biti pažljivi.

Delight iz svog širokog asortimana podova predstavlja vrhunske Interface modularne podne obloge koje su savršen izbor za kreiranje novog izgleda ili osvežavanje zastarelih prostorija. Širok asortiman podnih obloga omogućava izbor fleksibilnih i funkcionalnih opcija koje odgovaraju estetici svakog životnog stila, uz 15 godina garancije.

Delight tim razume da kreativan dizajn ne bi trebao biti ugrožen kratkim rokovima za izvođenje projekata. Zato nude pažljivo odabrane tekstilne i LVT podne obloge iz asortimana Interface podova, u konkurentnom cenovnom rangu, koje su već dostupne kod dobavljača – kako bi jednostavno i brzo svoju viziju enterijera pretvorili u stvarnost.

Delight kvalitetni podovi u kancelariji
foto: DELIGHT OFFICE – VRHUNSKE INTERFACE MODULARNE PODNE OBLOGE

TEKSTILNE PODNE OBLOGE

Kako bi pregledali sve kolekcije tekstilnih obloga u QuickShip programu za trenutnu isporuku, koristite filter u sekciji proizvoda na web stranici Delight-ovog partnera Interface. Omogućen je odabir između 200 m² i 1000 m² za pregled dostupnosti proizvoda na lageru koji odgovaraju veličini projekta na kojem radite. Možete kombinovati različite filtere kako bi suzili pretragu za potrebe vaše selekcije.

Na ovaj način, jednostavno i brzo pronađite podove koji odgovaraju zahtevima u vidu boja, dizajna, debljine, uzorka i dostupnosti. Ako tekstilna podna obloga nije prikladno rešenje za vaš prostor, razmislite o vinil pločama kao alternativi. Ovakve ploče su dostupne u bezbroj boja i stilova, a vinil je poznat po izdržljivosti i svežem dugoročnom izgledu sa jednostavnim održavanjem.

LVT PODNE OBLOGE

Kako bi pregledali kompletan asortiman QuickShip programa LVT kolekcija, koristite filter u sekciji proizvoda na istoj web lokaciji. Možete kombinovati nekoliko filtera kako bi suzili svoju pretragu. Ovako možete brzo i jednostavno pronaći luksuzne vinil podove koji će odgovarati zahtevima vašeg projekta u vidu boja, uzorka i dostupnosti.

TEPIH OBLOGE U KOMBINACIJI SA LVT PODOVIMA

Kompatibilne po visini i veličini, Interface-ove LVT i tepih podne obloge dizajnirane su za besprekorno spajanje, bez tragova prelaza. Kreirajte prelepe stilove i kombinacije boja koristeći kombinacije podova koji su napravljeni jedno za drugo.

Delight tepih i LVT podne obloge
foto: Delight tepih obloge u kombinaciji sa LVT podovima

Uz brzu isporuku podova, Delight-ov tim za arhitekturu i dizajn omogućava dodatnu podršku pri realizaciji vašeg projekta i obezbeđuje najbolju stručnost u dizajnu podova, predstavljajući ideje i koncepte koji daju konstruktivan doprinos svakom projektu.

Uz izradu vizualizacije podova, Delight će vam pružiti i vodič za dizajn koji olakšava instalaciju. Dakle, bez obzira da li menjate stari pod, istražujete nove kolekcije ili stvarate potpuno novi koncept oblaganja poda, Delight-ovi dizajneri rade sa vama kako bi odgovorili na vaš dizajnerski izazov.

Za više informacija i naručivanje kontaktirajte Delight Office prodajni tim.

 

 

Delight Office
Omladinskih brigada 90V,
Beograd Airport city
(objekat 1500, prizemlje)

Tel: +381 11 4149200
Fax: +381 11 4149229
E-mail: office.serbia@delightoffice.com
www.delightoffice.rs

Prethodni tekstOdvodnjavanje u komercijalnim kuhinjama i prehrambenoj industriji
Sledeći tekstEGGER – Građevinski proizvodi koji doprinose zaštiti klime i zdravom životu