Look Both Ways kolekcija: Beton i konfeti. Plišano i ravno. Tepih i LVT!

Neke stvari bolje deluju u parovima. Tako Look Both Ways™ kombinuje tvrde i meke podove sa višedimenzionalnim dizajnom u jednoj kohezivnoj kolekciji. Razigrani uzorci i urbane teksture neprimetno se stapaju u nizu upečatljivih kombinacija. Beton i konfeti. Plišano i ravno. Tepih i LVT.

tepih i LVT
Foto: Delight Office / Look Both Ways kolekcija

Look Both Ways podovi se mogu kombinovati kako bi se postigao uzbudljiv podni dizajn. Tekstura betona zamišljena je kao plišani tepih i ponaša se jednako i na glatkoj i jednostavnoj LVT formi. Boje na bazi minerala istaknute su suptilnim metalnim mrljama i prisustvom žarkih boja.

Look Both Ways™ kombinuje tvrde i meke podove sa višedimenzionalnim dizajnom u jednoj kohezivnoj kolekciji

Neprimetan prelaz

Prelaz LVT-a na tepih je jednostavan. Naš integrisani modularni sastav podova omogućava da se obloge međusobno spajaju bez istaknutih prelaza. Moguće je istraživati beskrajne mogućnosti kombinacijom uzoraka i boja kako bi stvorili zaista jedinstven podni dizajn.

Svi Interface LVT proizvodi dolaze sa vrhunskom podlogom Sound ChoiceTM. Tako i tvrdi podovi mogu proizvoditi minimalno buke, time postaju jednostavniji za stvaranje prostora za fokus i koncentraciju.

tepih i LVT
Foto: Delight Office / Look Both Ways kolekcija

Look Both Ways Carpet brochure

LBW Inspiration Book

 

 

Delight Office
Omladinskih brigada 90V,
Beograd Airport city
(objekat 1500, prizemlje)

Tel: +381 11 4149200
Fax: +381 11 4149229
E-mail: office.serbia@delightoffice.com
www.delightoffice.rs