Sve je umetnost, čak i novčići

U slučaju da se pitate šta da uradite sa starim novčićima koje čuvate u različitim kasama, činijama ili teglama, predstavljamo vam savršeno rešenje…Poređajte ih po podu koji je neugledan i hoćete da ga menjate.

Sada postoji veoma lep, ali pre svega koristan način da iskoristite svoje novčiće. Entuzijasta „Uradi sam“ projekata, Tonja Toners, Poljakinja koja živi i radi u Oregonu, iskoristila je više od 13.000 novčića kako bi kreirala zadivljujuće obrasce na podu svoje kuće i kao što sami možete videti u našoj galeriji, posao koji je obavila vredi svaku paru. Ona je ovo uradila iskoristivši 50 kesa novčića iz banke i uz pomoć 10 boca kvalitetnog lepka, drvenih dodataka i nešto poprilično skupe epoksivne smole. Za završavanje ovog posla Tonji je bilo potrebno nekoliko meseci i njegov progres je često bio prekidan jer je jedan od njenih pasa konstantno imao problem sa novčićima – inače, ime njenog ljubimca je Nevolja – kako je sama istakla.

Tonja nije imala određenu vrstu dizajna na umu i ovako objašnjava svoju predivnu kreaciju: „Samo započnite sa oblikom dijamanta, ako vam se sviđa kako izgleda, jednostavno nastavite da ga širite“. Moramo se složiti da je ovo veoma mudro uložen trud, koji se potpuno isplatio.

Prethodni tekstU svetu parketa neke greške su nepopravljive
Sledeći tekstNajtraženije boje i trendovi u uređenju enterijera