Kada igra pređe u realnost – Parket od puzli

Za one koji traže nešto zaista jedinstveno u pogledu dizajna, ceneći i dalje neprolaznu lepotu klasike drvenog poda, kolekcija Jamie Beck “Enigma” savršeno se uklapa u tradicionalno i moderno.Ručno rađeni komadi parketa daleko prevazilaze već viđene prugaste. Pod od parketa u obliku puzli je vrlo autentičan i jedinstven. Svaki komad je izuzetno precizno obrađen i visokog je kvaliteta.

Drveni podovi

Godinama unazad, drveni podovi se postavlju kako u najskromnijim prostorijama, tako i u onim najraskošnijim. Široke, grube daske se koriste u seoskim kućama, a složeni parketi različtog dizajna u palatama i zamkovima. Drveni materiali su uvek bili na ceni i cenjen zbog svoje lepote i topline. Dizajneri često uvode drvo kao glavni materijal u svoje projekte, jer na taj način donose prirodni element u unutrašnji prostor koji je izdržljiv, lako dostupan i jednostavan za instalaciju i održavanje. Međutim, kreativnost drvenih podova je ograničena na tradicionalno linearne trake ili daske koje su najčešće dostupne na tržištu.

Kolekcija parketa Enigma

Kolekcija parketa Enigma je linija kreirana da ponudi zaista jedinstvene i prilagođene podne dizajne. Konačno, podovi postaju element dizajna!

Ne samo da je Enigma kolekcija potpuno neverovatna za podove, već je i jednako zapanjujuća za vertikalne zidove.

Ovakav parket izaziva iznenađenje i nikog ne ostavlja ravnodušan. Savršeni su za dečije sobe, ali i ostale… Dostupni su u raznom sprektru boja. Proizvedeni su od masivnog tvrdog drveta. Svaki komad parketa je izizetno precizno obrađen tako da se dobija pod veoma visokog kvaliteta.

Prethodni tekstENMON saloni keramike – PRAVO MESTO ZA VAS
Sledeći tekstDRVOPRODEX d.o.o. – Proizvodnja masivnih seljačkih podova – VIDEO