Fabrika vakcina Sinofarm u Zemunu – referentni objekat ACO Srbija i Crna Gora

ACO Grupa jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata. Klimatske promene i ekstremni vremenski uslovi zahtevaju odgovor u vidu kompleksnih i sofisticiranih sistema za površinsko odvodnjavanje. ACO u tom cilju razvija inteligentna sistemska rešenja koja imaju dvojaku ulogu: zaštitu ljudi od vode i vode od ljudi.

Referentni objekat kompanije ACO – Fabrika vakcina Sinofarm u Zemunu

Najavljena kao jedna od najmodernijih, fabrika vakcina Sinofarm u Zemunu je projekat, važan kako za Srbiju tako i za zemlje regiona. Za ovakvu fabriku potrebna su inovativna rešenja za upravljanje površinskim vodama i vodama unutar objekata, te su mnogi proizvodi kompanije ACO našli svoje mesto i u ovom projektu.

Jedan od proizvoda je i ACO StormBrixx – jedinstven i inovativan podzemni modularni sastav od plastike koji se koristi za upravljanje atmosferskim vodama (prikupljanje, zadržavanje i ispuštanje u kontrolisanom vremenskom periodu). ACO StormBrixx se može koristiti sam ili kao deo ACO sistemskog lanca upravljanja površinskim vodama.

Više o rešenjima u projektu Fabrika vakcina možete videti na ACO web stranici.

ACO. creating the future of drainage

aco logo 130px za potpis

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstZavršena konferencija ”SFERA 2022: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge”
Sledeći tekstGrejni kablovi, termoregulaciona oprema i novi trendovi u građevinarstvu
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.