Kompletna rešenja za podno uređenje prostorija

„Ambient“ postoji od 2002 god. i od samog osnivanja do danas tragao je za željama potrošača, što je rezultiralo stalnim rastom obima posla.

Naša firma je  jedna od najvećih uvoznika i distributera podnih obloga u Srbiji, a takođe nudimo deo prodajnog programa domaćeg proizvođača Sintelon, Tarkett.

Distribuciju smo organizovali kroz:

– veleprodaju, širom Srbije i svojim kupcima organizujemo prevoz robe.
– maloprodaju preko naših prodavnica u Novom Sadu, Kragujevcu, subotici i Somboru.

Profesionalno, obučeno, posvećeno osoblje frme „Ambient“ , Vam je na raspolaganju, kako bih pronašli najbolje rešenje za podno uređenje Vaših prostora.

„Ambient“ Vam nudi po povoljnim uslovima kompletno rešenje za Vaše podne obloge, od ideje, profesionalnog predloga, širokog izbora robnog asortimana do postavljanja podnih obloga.

Naše najbolje rešenje za Vaše podne obloge temeljimo na:
* Profesionalnalnosti našeg osoblja
* Širok izbor, kako rezidencijalnih tako i komercijalnih podnih obloga najpoznatijih brendova: Grabo (PVC podovi, višeslojni parketi); Sintelon – Tarkett, Domo tepisoni; Associatrd Weavers tepisoni; Kronoofloring laminati, Kronoswis laminati,  Moldabela tepisi, Devos tepisi i mnogi drugi dobavljači kako podnih obloga tako i dopunskog asortimana.

AMBIENT

Prethodni tekstToplina keramike koja će ulepšati Vaš prostor
Sledeći tekstSistem odvodnjavanja fasada, ravnih krovova i terasa
Ambient d.o.o. iz Novog Sada je jedan od najvećih uvoznika i distributera podnih obloga u Srbiji i u svakom trenutku imamo 100.000m² različitih podnih obloga na lageru u Srbiji. Posebno ističemo da smo generalni zastupnik Graboplast LVT ploča i homogenog PVC poda, zatim itisona i tekstilnih ploča firmi Betap i PE Van Ha.