Ekskluziva iz Italije na jednom mestu

Luksuzna keramika i sanitarije

Ceramix project doo iz Novog Sada je firma osnovana 2005 godine, bavi se uvozom i distribucijom keramičkih pločica, sanitarija, hidromasažnih kada, profila, izolacija i lepkova.

Na tržištu Srbije predstavljamo 21 italijansku fabriku uglavnom najekskluzivnije proizvođače u svojim oblastima, kao što su :Ceramica Sant Agostino, Mirage, Marca Corona, Trend, Phorma, Sichenia, Cisa, Sintesi, Newform, Galassia, Tresse…

keramika i keramičke pločice
Foto: Ceramix Project d.o.o.

Sistem rada je takav da smo usko vezani sa vodećim arhitekotnskim biroima i sa njima zajedno našim klijentima pružamo vrhunsku uslugu i pomoć prilikom optimalnog odabira materijala i rešenja. Pravilo je takvo da se klijentima zakazuju termini i tada im se u našem Showroomu posvećuje potpuna pažnja.

luksuzna keramika
Foto: Ceramix Project d.o.o.

Sa ponosom ističemo da smo do sada opremili više od 20 stambenih zgrada, desetine ugostiteljskih objekata, privatnih vila, bazena i poslovnih objekata.

Izdvojili bi smo neke:

Mercedes salon i servis Mikom, Opel Čatalov, Fiat Stojanov, Opel i Saab servis MVM , Ford salon Kragujevac,Univerexport hipermarketi u Beogradu, Novom Sadu,Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici. IDEA Stara Pazova, Nectar fabrika sokova. Stambene zgrade Dalton na bulevaru,Limanu i Trgi Carice Milice, Sve zgrade Metals Banke i Metals Comerca, Sve zgrade Artec groupa, Galerija Matice Srpske i još mnogo mnogo toga.

www.ceramixproject.comCeramix Project d.o.o.
Kosovska 24,21000 Novi Sad, Srbija
T. +381 21 66 11 211
M. +381 63 516 001
E. office@ceramixproject.com
W. www.ceramixproject.com

ceramica sant' agostino
Foto: Ceramix Project d.o.o.

Prethodni tekstNovi trendovi za predstojeću sezonu
Sledeći tekstUZIN 100 godina postojanja